Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

L’Ajuntament presenta el nou programa Salou Actiu Primavera 2019

dijous 28 març 2019

Les inscripcions es podran fer els dies del 2 al 4 d’abril (exclusius per persones empadronades al municipi) de 10 a 14h al departament de Cultura de l’Ajuntament

L’Ajuntament de Salou ha dissenyat el nou programa Salou Actiu d’aquesta primavera 2019, que compta amb un gran ventall d’activitats gratuïtes per a les persones inscrites. Algunes de les propostes dins aquesta nova edició són els tallers de Ball Folk, el del Ball de Panderos, d’escriptura terapèutica o el de Phototransfer i el de fotografia d’autoretrat. També es podrà gaudir de la Capseta de Música adreçada a infants de fins a 3 anys, i de les classes de Flabiol i Tamborí, entre d’altres tallers; així com d’unes sessions inicials per als qui necessiten una primera introducció a la llengua catalana.

A més, el Programa Salou Actiu Primavera 2019 inclou el cicle de conferències musicals, a càrrec de Carme Domingo, llicenciada en Filosofia i professora de música, per conèixer des del nacionalisme musical fins les avantguardes artístiques del segle XX. Així com les visites guiades a Roda de Berà, amb visita al Museu de la Ràdio “Luís del Olmo”, Roc de Sant Gaietà i Capella de Mas Carreras el 26 d’abril; la sortida “Caminant per la història de Salou” a càrrec de l’historiador Pedro Otiña, els dies 2 i 4 de maig; les visites a la Catedral de Tarragona (8 de maig); i l’activitat d’snorkel amb oceanògrafes a Cala Crancs el 15 de juny, entre d’altres sortides.

Les inscripcions es podran realitzar del dimarts 2 d’abril fins el dijous 4 d’abril (persones empadronades a Salou); i el divendres 5 d’abril (persones empadronades a Salou i persones empadronades a altres municipis), en horari de 10 a 14h al departament de Cultura de l’Ajuntament de Salou. En el moment de fer la inscripció, és necessari aportar el corresponent full d’inscripció degudament omplert. Passat el període d’inscripció i fins a l’inici del curs/taller, es podran realitzar inscripcions en cas de quedar places vacants.

Fitxers adjunts

Document Actions