Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

L’alcalde felicita les festes als salouencs en el tradicional brou de Nadal a la Masia Catalana

diumenge 16 desembre 2018

Aquest migdia, més de 300 persones, han estat  presents a l’acte institucional de felicitació del Nadal


Un bon gruix de ciutadans de Salou s’han acostat aquest migdia a la Masia Catalana de l’avinguda Carles Buïgas per mantenir viva la tradició nadalenca de tastar el brou, veure d’aprop l’actuació de Nadales del Cor Duorum a més de sentir les paraules de l’alcalde, qui- acompanyat de bona part dels regidors i regidores del consistori- ha volgut felicitar les festes en un missatge en nom de l’Ajuntament.

L’alcalde ha parlat dels valors de la solidaritat dels salouencs, a més d’afegir que aquestes dates  “ens conviden també a reflexionar sobre l’autèntic missatge, perquè són molt adequades per a meditar i difondre els valors universals de pau, solidaritat i germanor; de generositat i de compromís amb les persones i famílies més necessitades, dels col·lectius més vulnerables, que pateixen dificultats; i que són els que necessiten d’un major esforç individual i col·lectiu per assolir unes millors condicions de vida”. En aquest sentit, Granados, ha assegurat que en aquesta lluita hi ha contribuït molt “la implicació de la societat civil salouenca i de la tasca del govern de l’Ajuntament que han propiciat que l’economia hagi seguit funcionant; que el turisme continuï i hem aconseguit tirar endavant grans projectes per a la ciutat i nous serveis”. El batlle també ha recordat com “ hem iniciat la redacció de molts projectes que signifiquen un canvi per Salou i que entraran en funcionament aquest 2019 i que ajudaran a que Salou sigui més social; a que hi hagi un clar benefici pels veïns i veïnes”, apuntava.

Per cloure el discurs, el batlle ha acabat amb un especial agraïment als joves del cor Duorum de l’escola de música, encarregats d’amenitzar amb unes nadales la vetllada, que ha continuat amb els regidors de govern i oposició servint el tradicional brou de Nadal als centenars de veïns que s’han acostat a la Masia Catalana.

 

En acabar el discurs, s’han servir més de 300 tasses de brou de Nadal entre els assistents, a més d'un pica pica amb pa torrat i embotit.

 

Galeria d'imatges

20181216_120907.jpg
20181216_122223.jpg
20181216_123939.jpg
20181216_115827.jpg
20181216_122031.jpg

Document Actions