Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

L’alcalde Pere Granados i la Corporació feliciten el Nadal a la ciutadania salouenca a la Masia Catalana

diumenge 15 desembre 2019

El Cor Duorum de l’Escola Municipal de Música (EMMS) també ha ofert aquest migdia un concert de nadales, i s’ha pogut gaudir del tradicional brou i pa amb tomàquet amb embotit

L’exposició d’aus i bestiar autòcton català s’ha inaugurat, en el mateix indret, i es podrà visitar fins al 7 de gener

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat d’altres membres de la Corporació municipal, ha felicitat, aquest matí, el Nadal a la ciutadania salouenca, a la Masia Catalana, en el decurs d’un acte on s’ha pogut gaudir de l’actuació del Cor Duorum de l’Escola Municipal de Música (EMMS) i d’un esmorzar per a totes les persones assistents.

El batlle ha manifestat que “pel Nadal afloren valors i sentiments com la solidaritat, el desig de pau arreu del món i un compromís ferm per millorar la nostra societat i, sobretot, el nostre entorn”. En aquest sentit, l’alcalde Pere Granados ha assenyalat que “des de l’Ajuntament, i des del Govern municipal, tenim la voluntat de construir una societat sostenible per preservar el nostre entorn i gaudir-lo ara, però, especialment, per a les generacions futures; entre tots i totes podem millorar el nostre poble”, ha dit.

Els alumnes de l’Escola Municipal de Música han delectat les persones assistents amb les seves veus, cantant les peces nadalenques ‘Truca el Nadal’, d’Antoni Tolmos; ‘Last Christmas’ de George Michael; i ‘I’ll be home’, de Meghan Trainor.

A continuació, l’Ajuntament de Salou ha convidat a tots els veïns i veïnes al tradicional i saborós brou de Nadal, i a un suculent esmorzar amb pa amb tomàquet, oli d’oliva i alls, embotit -botifarra catalana, blanca i negra-, olives, i postres de músic –panses, avellanes i figues seques-, en el qual tampoc ha faltat el vi en porró.

Aquest matí, també s’ha inaugurat l’exposició d’aus i bestiar autòcton a la Masia Catalana, amb rucs, cabres, ànecs, gallines i galls dindi, entre d’altres. Aquesta mostra es podrà visitar fins al dimarts, 7 de gener, els dies feiners, de 17 a 20 h, i diumenges i festius de 10.30 a 13.30 h, i de 17 a 20 h.

Galeria d'imatges

1.jpg
3.JPG
3b.JPG
5.jpg
6.JPG
7.JPG
8.JPG
9.jpg
10.JPG
12.JPG
13.JPG
13B.JPG
14.JPG
17.JPG
17B.JPG
17C.JPG
18.JPG
18B.JPG
18C.JPG
18E.JPG
18F.JPG
18G.JPG
21.JPG
22.JPG
23.jpg
24.jpg
25.jpg
26.JPG
26B.JPG
28.JPG
28B.JPG
30.JPG
31.jpg
28C.jpg
28E.jpg

Document Actions