Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

L’alcalde Pere Granados rep les entitats del municipi a la Torre Vella amb motiu de la Festa Major d’hivern de Salou 2020

dilluns 27 gener 2020

El batlle, acompanyat de la Corporació, va demanar, a l’inici del seu parlament, un minut de silenci per la pèrdua de vides humanes que ha causat el temporal Glòria arreu de Catalunya, en els darrers dies

També es va poder gaudir, abans de l’acte, de la cercavila d’elements populars i del ball de lluïment de les associacions culturals

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la Corporació, va rebre aquest cap de setmana les entitats del municipi, a la Torre Vella, amb motiu de la Festa Major d’hivern de Salou 2020.

El batlle, a l’inici del seu parlament, va demanar un minut de silenci per la pèrdua de vides humanes que ha causat el temporal Glòria arreu de Catalunya, en els darrers dies. El batlle va fer esment de la solidaritat amb les seves famílies, així com amb l’àrea geogràfica de les Terres de l’Ebre i la resta de territoris.

El cap de l’executiu salouenc va dir que “la Festa Major d’hivern va començar molt petita, però a dia d’avui podem afirmar que tenim una gran festa que fa 40 anys que es ve desenvolupant”, no només pel nombre d’actes que es duen a terme i s’organitzen, sinó “gràcies a la participació de totes les entitats i veïns i veïnes”.

Granados va definir la festa com “el patrimoni cultural viu més important que tenim als pobles”, una riquesa immaterial que fa que “les entitats i les colles es cohesionin i facin pinya i poble”.

El mandatari va demanar la implicació perquè el teixit social de Salou ajudi a progressar i a fer que avanci el municipi. Per ell, “aquest any 2020 serà un gran any, perquè hi haurà projectes importants que veuran la llum” i que contribuiran “a augmentar la qualitat de vida dels veïns i veïnes”.

Abans de la recepció de l’alcalde, es va poder gaudir, també, de la cercavila d’elements populars per diversos carrers del municipi, i del ball de lluïment de les entitats, un cop arribat el seguici a la Torre Vella.

A l’acte, hi van participar les següents entitats: els Canons d’en Pascual; els Diables Maleïts i les Bruixes Latemó; la Morena de Salou; la Mulassa; els Gegants i els Nanos de Salou; el Ball de Bastons; el Ball de Pastorets; el Ball d’Espases i el Ball de Panderos.

Galeria d'imatges

0 (25).JPG
0 (1).JPG
0 (2).JPG
0 (3).JPG
0 (4).JPG
0 (5).JPG
0 (6).JPG
0 (7).JPG
0 (8).JPG
0 (9).JPG
0 (10).JPG
0 (12).JPG
0 (13).JPG
0 (14).JPG
0 (15).JPG
0 (16).JPG
0 (17).JPG
0 (18).JPG
0 (19).JPG
0 (20).JPG
0 (21).JPG
0 (22).JPG
0 (23).JPG
0 (24).JPG
02.jpg
01.jpg

Document Actions