Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

L’espectacle del “Liceu a la fresca” torna a la platja de Salou

dilluns 11 juny 2018

Aquest dissabte 16 de juny a les 22h es projectarà en una gran pantalla a la plaça de les Comunitats Autònomes l’òpera “Manon Lescaut” de G.Puccini, que es representarà simultàniament al Gran Teatre del Liceu  

La Regidoria de Cultura torna a apostar per una nova edició de l’espectacle “Liceu a la fresca”, amb la projecció de l’òpera “Manon Lescaut” de G.Puccini, que es representarà al Gran Teatre del Liceu el proper dissabte 16 de juny a les 22 hores. La funció serà enregistrada i emesa pel canal 33 de Televisió de Catalunya i també s’emetrà simultàniament a la pantalla de grans dimensions que l’Ajuntament instal·larà a la Platja de Llevant, a l’alçada de la Plaça de les Comunitats Autònomes. La realització d’aquesta activitat és gratuïta per tal que tothom pugui gaudir-ne.

L’any 2016 va ser la primera vegada en què l’Ajuntament es va sumar en aquest projecte conscient de promoure i potenciar la cultura i amb l’oportunitat d’expandir i difondre l’activitat operística i musical mitjançant la retransmissió d’una òpera de qualitat. La regidora de l’àrea, Maria José Rodríguez, ha destacat que “som conscients de la importància i la generalització creixent de les activitats artístiques i de la cultura”, i ha afegit que “com aquesta activitat va tenir una gran acollida i èxit, des de la Regidoria de Cultura volem apostar per aquesta tercera edició del ‘Liceu a la fresca’, per tal de fer arribar l’òpera a tots els ciutadans del municipi que hi estiguin interessats, de forma gratuïta”.

El LICEU és una fundació privada catalana de caràcter cultural i té com a principal finalitat la promoció i execució de totes aquelles iniciatives que reverteixin en el foment i la potenciació de la cultura musical operística a tot el territori de Catalunya. L’any 2007 el LICEU va iniciar el projecte “Liceu a la platja” que consistia en projectar en una pantalla de grans dimensions situada a la platja de la Barceloneta l’òpera que s’estava representant al Liceu aquella mateixa nit. Després de l’èxit obtingut, el LICEU va voler estendre aquesta iniciativa a altres indrets de Catalunya per tal de posar l’òpera a l’abast de tothom, sense limitacions econòmiques ni geogràfiques.

Document Actions