Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

L’Humorista del Club de la Comedia Txabi Franquesa arriba a Salou com a pregoner de la Festa Major

dijous 24 gener 2019

L’acte d’inici de festes es durà a terme demà a les 20 hores al TAS, on també es presentaran les pubilles i l’hereu del municipi

L’actor còmic, Txabi Franquesa, com a pregoner, serà l’encarregat de donar el tret de sortida demà divendres a la Festa Major d’Hivern de Salou 2019, serà a partir de les 20 hores al TAS. Franquesa ha format part de diversos programes d’humor a nivell nacional com a còmic, guionista, actor, doblador, reporter i presentador, i ha realitzat més de 500 actuacions per tota la geografia nacional, dins el Circuito Nacional de Comedia.

Franquesa, al llarg de la seva trajectòria professional, ha treballat en teatre, cinema i televisió, com, per exemple, com a col·laborador a “Malas Compañías” amb Manuel Fuentes, i al Club de la Comedia, a La Sexta. A Paramount Comedy també ha col·laborat a “Noche sin Tregua” i ha gravat els monòlegs “Misha i Alcohol”, “Vamos Gerva!” i “Cocina Experimental”, i actualment està treballant en el nou text “Esto es todo, amigos”.

A més, co-dirigeix i representa diverses obres de teatre, com “Parlant amb Franquesa” i “La cocina de los monólogos”, juntament amb altres dos còmics de Paramount Channel, Albert Boira i Toni Moog; i participa com a actor a diversos projectes cinematogràfics. L’any 2009, Franquesa també va decidir endinsar-se al món editorial amb la publicació del llibre “Comedy Zoo”, juntament amb Agustín Jiménez, Toni Moog i Santi Rodríguez.

Durant l’acte del pregó de Festa Major, es presentaran també les pubilles i l’hereu de Salou, i seguidament, es durà a terme la gran traca d’inici de Festa Major davant del TAS. Al vespre també es podrà gaudir de l’espectacle d’humor #lodelarisa, a càrrec de Nacho García, Tomás García i el pregoner Txabi Franquesa, a les 22 hores a l’envelat.

Cal recordar que l’acte del pregó és gratuït, mentre que per l’espectacle d’humor posterior és necessari adquirir entrada pel preu de 10 euros anticipada (a la regidoria de Cultura i Festes de dilluns a divendres de 10 a 14h) o per 15 euros el mateix dia a taquilla.

Fitxers adjunts

Document Actions