Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

La 23ena Exposició d’Artistes Locals torna a la Torre Vella de Salou per festa major

dimecres 30 gener 2019

La mostra compta amb les obres de quinze autors i autores i reflecteix els diferents plantejaments artístics i humans de cadascun dels artistes

Demà divendres 1 de febrer a les 19 hores, l’alcalde Pere Granados inaugurarà la XVIII Exposició d’Artistes Locals de Salou al Centre Cultural Torre Vella del municipi. En el marc de la Festa Major d’Hivern, és un moment idoni per realitzar aquest tipus d’exposicions, ja que el dinamisme cultural i festiu arriba al seu punt àlgid. L’objectiu principal és potenciar i donar a conèixer la creació artística dins el municipi de Salou.

Aquesta mostra, com ja és tradició, es tracta d’un espai dedicat a les arts plàstiques locals, tot donant a conèixer obres i autors que tenen Salou com lloc de residència i inspiració, i que enguany reflecteix plantejaments artístics i humans molt diferents i d’una tècnica extraordinària.

La regidora de Cultura, Mª José Rodríguez ha destacat que “aquesta 18ena edició compta amb la participació de quinze autors i autores amb una llarga i reconeguda trajectòria pictòrica, així com d’altres més novells, per tal d’afavorir l’enriquidor diàleg de l’art”. Rodríguez també ha encoratjat a tothom “a descobrir la bellesa que han aconseguit plasmar els artistes locals en aquesta nova exhibició del seu talent”.

Els autors i autores que formen part de l’exposició són Magda Arbiol Escoda, Ma. Luisa Barra Nogueras, Antonio Cabello Álvarez, Llorenç Cervelló Mañas, M. Rosa Delgado Abuja, Antonio García García, Sofia Gasviani, Belarmina Gómez Andújar, Isabelle González Zorrilla, Mari Paz Juli Fernández-Montes, Manel Planells Martí, Milagros Rodríguez González, Francisca Sierra Ramos, Luis Antonio Tecca Barrufet i Herminia Vicente Lucía.

L’exposició romandrà oberta fins el 2 de març al Centre Cultural Torra Vella, en horari de dilluns a dissabte, de 18 a 20 hores, diumenges i festius tancat.

Document Actions