Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

La capital de la Costa Daurada organitza ofrenes florals i sardanes actes al voltant de la Diada

dimecres 06 setembre 2017

Aquest proper dilluns, 11 de setembre, els actes començaran a les 10 del matí

 

La regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Salou ha organitzat els tradicionals actes per celebrar la Diada Nacional de Catalunya amb una jornada que concentra les activitats al matí. El  primer acte començarà a les 10 del matí, a la Plaça de l’11 de setembre -al final del carrer Ciutat de Reus- amb la lectura del manifest commemoratiu de la Diada a càrrec de l’alcalde, Pere Granados, en nom de la Corporació Municipal i a la que hi assistiran diversos grups polítics del Consistori. Al voltant de la plaça es muntaran unes cadires per tal que el públic pugui seguir l’acte.

Posteriorment, començarà l’ofrena floral al monument de Rafael de Casanova. Les nombroses entitats de la ciutat, en acabar el discurs, realitzaran la seva particular ofrena. Tot amenitzat per l’actuació del ball de bastons.

En acabar, i als voltants de les 11 del matí, a la Plaça del Carrilet s’organitzarà una audició i ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Catània amb la col·laboració de l’Associació Sardanista Contrapunt d’Onades de Salou.

Document Actions