Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

La capital de la Costa Daurada posa en valor el talent dels artistes locals amb el Salou Art Festival

dimarts 07 agost 2018

En el marc de les Nits Daurades tindrà lloc la segona edició d’un festival 100% autòcton

En el marc de la Festa Major d’estiu aquest dissabte l’escenari principal de la plaça de les Comunitats Autònomes acollirà la segona edició del Salou Art Festival en la que confluiran diferents artistes locals del municipi amb la finalitat de potenciar el talent local. El presentador de la sessió serà –un any més- el periodista televisiu Jordi Vinyoles de TAC12 el qual farà d’amfitrió del festival que arrencarà a les 21h hores i que s’allargarà fins passada la mitjanit. La regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament s’encarrega de l’organització del festival de música i ball on els artistes locals “podran mostrar els seus coneixements musicals i vocals dins del marc de les festes d’estiu del municipi perquè creiem que cal donar un espai de gran format perquè el públic pugui conèixer la capacitat artística que genera el nostre municipi”, apuntava la regidora de l’àrea Mª José Rodríguez.

Aquest any el cartell inclou alguns artistes que ja van actuar l’any passat com les sopranos Melanie Scolamacchia i Lucia Méndez, acompanyats al piano per  Carlos Bujosa. Aquest trio oferirà durant el recital tant duets com solos amb i sense el suport del piano.

Enguany, com a novetat, des de la regidora de cultura i festes introdueixen el ball de cultura brasilera d’un dels grups que assagen a les instal·lacions públiques de Salou; es tracta de Nadius. També repeteix un any més l’Escola Internacional de flamenco Monica Novillo que col·labora amb un dels grups de ball de la seva escola. Als voltants de les 11 de la nit entrarà en escena grup guanyador de la cançó de l'estiu de TAC12, i per finalitzar amb el festival comptem amb dj Joan Monty un Dj conegut dins el municipi per col·laborar en molts dels festivals que es desenvolupen dins del municipi que tancarà la nit 100% local.

Document Actions