Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

La colla ‘Molta Festa’ guanya el Confeti d’or com millor comparsa al Cos Blanc, el premi a la carretel·la se l’emporta la ‘Jaume I’ i el ‘Grup d’Amics’ guanya en categoria de disfressa

divendres 03 març 2017

Els segons premis han estat per l’escola Elisabet (millor comparsa), Las Prisas (per la carretel•la) i la Colla Picardies amb la difressa ‘Catrina’ s’endú el segon premi com a millor disfressa

Les colles i entitats protagonistes de la Festa Major d’Hivern també s’han endut un record en l’homenatge dut a terme en un acte al saló de plens


La Sala de plens de l’Ajuntament de Salou es va omplir ahir al vespre amb membres d’entitats, colles i participants de la festa major d’hivern per seguir d’aprop el veredicte del jurat sobre la rua de lluïment del Cos Blanc 2017. Com a novetat d’aquest any, l’alcalde Pere Granados i la regidora de Cultura i Festes, Maria José Rodríguez, van lliurar els premis als guanyadors del primer concurs del Cós Blanc, que per primer any ha organitzat la regidoria per destacar la bona feina de les colles en tres àmbits; d’una banda, a la millor disfressa, altres dos premis per la millor carretel·la i, finalment, dos premis més per a la millor comparsa. En cada categoria s’han premiat als dos primers classificats.

Així doncs, el veredicte del jurat que es va llegir va premiar en la categoria de disfressa amb la Confeti d’or i 800 euros  per a la colla “ Grup d’Amics de la Festa ” amb la disfressa “ Espantaocells”, i el segon premi per a la
colla “Picardies ” amb la disfressa Catrina ( Dia dels morts Mèxic)”, la qual es va endur un premi de 500 euros. En categoria Carretel·la:  el primer premi ha estat per la colla “Esbarjo Jaume I”, el qual s’ha endut el Trofeu Confeti d'or i 800 euros, mentre que el segon premiat ha estat la carretel·la de la colla “Las Prisas ”, que s’ha endut un premi de 500 euros. Finalment, la tercera categoria, la de millor Comparsa se l’ha endut la colla “Molta Festa” també amb un premi del Confeti d'or i 800 euros i, en segona posició “l’Escola Elisabeth” s’ha endut un premi de 500 euros. Així mateix, s’ha volgut fer una menció especial a la “Colla Esbarjo Jaume I” i  al “Grup d’Amics de la Festa” per les bones puntuacions que han obtingut en les diferents categories.

El Jurat d’aquest primer premi ha estat format pels tècnics de Festes de Tarragona i Reus Xavier González i Marc Navarro i pels periodistes Angel Gómez, Ricard Checa, i Jordi Viñolas.

D’altra banda, en l’apartat de premis que lliura el TAC12 per a la carretel•la més televisiva i que han votat a través dels webs www.participo.cat o www.tac12.tv els espectadors han determinat que en aquesta edició correspon a l'AMPA ESCOLA EUROPA amb 2.550 PUNTS.  

Premis de fotografia
L’acte va servir per fer l’acte de lliurament dels premis del concurs de fotografia de la Festa Major d’Hivern 2017, un acte organitzat per l’Antena del Coneixement i on es van presentat una quinzena d’obres. La guanyadora d’aquesta edició va estar la Sra. Inès Companys, amb el pseudònim de RUMPELSTINSKI, i la fotografia anomenada "Nit de colors", amb el primer premi dotat amb 200 € i un lot de vins del celler Mas dels Frares de la URV. El segon premi dotat amb 100 € i un lot de vins del celler Mas dels Frares de la URV, va anar a parar a la Bárbara Rodríguez-Solís, amb el pseudònim de TURI RSS, i la fotografia anomenada "Aurora a Salou". Totes les obres es troben exposades al passadís del Teatre Auditori .

Acte seguit, es va presentar i projectar el DVD de la Festa Major Salou 2017. A continuació l’alcalde de Salou, Pere Granados, i la regidora de Cultura i Festes, Maria José Rodríguez, van ser els encarregats de lliurar una memòria USB amb el vídeo de la festa i un metacrilat commemoratiu a tots ells i felicitar-los per la bona feina, la implicació i la bona disposició a mantenir viva una tradició festiva al municipi. Un cop finalitzada l’entrega dels premis es va fer una fotografia de família amb totes les entitats, i voluntaris d’aquesta edició de la Festa Major 2017 per tal d’immortalitzar el moment.

Galeria d'imatges

P1310698_copia.jpg
P1310812.JPG
P1310698.JPG

Document Actions