Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

La JONC arriba a Salou per interpretar un programa tocat per l’esperança

dimarts 02 gener 2018

La Jove Orquestra Nacional de Catalunya tocarà al Teatre Auditori de Salou el 4 de gener peces de Dvorák, Strauss, Schönberg i Schubert

A més, la JONC Alevins oferiran un assaig obert al públic el 3 de gener i una actuació a la residència de la gent gran de Salou el 5 de gener

 

La Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) oferirà un concert el dia 4 de gener a les 19h al Teatre Auditori de Salou amb un programa conformat per peces de Dvórak, Strauss, Schönberg i Schubert, que tenen l’esperança com a fil conductor. Els recitals, conduïts pel mestre Manel Valdivieso i que compten amb la col·laboració de la soprano Ullrike Haller i el cor d’homes dirigit per Dani Mestre, seran la conclusió del 80è encontre de la JONC. L’entrada té un preu de 5 euros que es poden adquirir al Departament de Cultura de l’Ajuntament de Salou i per Ticketmaster.

El programa està conformat per obres que parlen d’esperança: Dvórak va composar la Simfonia nº9 acabat d’arribar als Estats Units, en un nou món on tot podia tornar a començar. La peça de Schönberg, Supervivent de Varsòvia, posa la música al bell mig d’una situació límit com és l’experiència en un camp d’extermini nazi. El contrapunt el posen el Cant dels esperits sobre les aigües, de Schubert, sobre una obra de Goethe i el Lied op. 27 núm. 4 "Morgen" de Richard Strauss.

A més, el 3 de gener es durà a terme un assaig obert al públic totalment gratuït a la Sala Europa del Teatre Auditori de Salou, a les 19h, amb Cesc Gelabert i Manel Valdieso de la JONC Alevins, que també actuaran el divendres 5 de gener a la residència de gent gran de Salou a les 11:30h pel 39è Encontre de la JONC Alevins.

 

80è Encontre de la JONC

Salou, del 2 al 4 i 7 de gener de 2018

Programa:

A. Schönberg, Supervivent de Varsòvia

R. Strauss, Lied op. 27 núm. 4 "Morgen"

F. Schubert, Cant dels esperits sobre les aigües

A. Dvorák, Simfonia núm. 9

Soprano: Ulrike Haller

Cor d'homes preparat per Daniel Mestre

Narrador: Enric Arquimbau

Direcció: Manel Valdivieso

 

Concerts

3 de gener: assaig obert de la JONC Alevins a la Sala Europa del Teatre Auditori de Salou, al es 19h.

4 de gener: Teatre Auditori de Salou, a les 19h.

5 de gener: JONC Alevins a la residència de la gent gran de Salou, a les 11:30h.

Galeria d'imatges

Sin_ttulo-1.jpg

Document Actions