Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

La Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) oferirà un concert a Salou a favor de la campanya ‘Cap Nen Sense Joguina’

divendres 27 desembre 2019

L’actuació, iniciativa de SER Catalunya i Creu Roja Joventut, tindrà lloc el divendres, 3 de gener, a les 20 h, al Teatre Auditori (TAS)

L’accés serà gratuït, però amb invitació, que es podrà adquirir a l’oficina de l’Àrea de Serveis Culturals de l’Ajuntament, situada al Passadís del TAS. El dia del concert, a l’entrada, caldrà donar, juntament amb la invitació, una joguina nova no bèl·lica i no sexista

La Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) actuarà al Teatre Auditori de Salou (TAS) el pròxim divendres, 3 de gener, a les 20 h. Es tracta d’un concert solidari emmarcat dins la campanya “Cap Nen Sense Joguina”, una iniciativa de SER Catalunya amb Creu Roja Joventut.

L’entrada serà gratuïta amb invitació, la qual es podrà obtenir a l’oficina de l’Àrea de Serveis Culturals de l’Ajuntament de Salou (situada al Passadís del TAS), de dilluns a divendres, de 10 a 14 h, excepte dies festius. L’adquisició de la invitació va condicionada al lliurament d’una joguina nova, no bèl·lica i no sexista, que s’entregarà el mateix dia del concert juntament amb la invitació.

Aquest concert té lloc dins del marc de la campanya solidària “Cap Nen Sense Joguina”, una iniciativa de SER Catalunya amb Creu Roja Joventut, que culminarà el pròxim dissabte, 4 de gener, a partir de les 19 h, amb la Gran Gala Final de la campanya, la qual tindrà lloc al Teatre Fortuny de Reus.

El regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, ha destacat que “ja és tradició que la JONC actuï a Salou per Nadal, i, tenint en compte que és un concert que desperta molt d’interès per la seva qualitat, vam pensar que seria una bona idea canalitzar aquesta campanya solidària a través d’aquest espectacle de caire festiu”.

Un total de 7 peces conformaran el concert al TAS: Romeu i Julieta, de Txaikovsky; la 1a Simfonia, de G. Mahler; la Simfonia concertant per a violí i viola, de Mozart; Peer Gynt 2a suite, de E. Grieg; la 7a simfonia, de Beethoven; el Vals Trist, de Sibelius; i el Doble concert per a violí i violoncel, de Brahms.

La Gran Gala Final consistirà en un programa de ràdio-espectacle en directe, que comptarà amb la col·laboració especial de Porto Bello, Joan Masdéu, Miquel Moya, Maria Jacobs, els alumnes de Teatre Musical del Buenafuente’s Actors i el grup de Fagotistes del Conservatori de Música de Vila-Seca.

Cal destacar que durant la Gran Gala Final del dissabte a Reus es farà el recompte de la quantitat de joguines que s’hauran recollit al llarg de la campanya i esdevindrà un acte de reconeixement a totes les entitats i persones que hagin fet possible la campanya d’aquest any 2019.

Document Actions