Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

La màgia de House of Illusion show sorprèn a la plaça de les Comunitats Autònomes de Salou

dijous 10 agost 2017

Demà,el Salou Art Festival omplirà la plaça amb una desena d'espectacles 100% locals

Avui, espectacle de Folklore Aragonès amb el Grupo Folklórico Jaume I i el grup Alegría de Aragón

La plaça de les Comunitats Autònomes de Salou es va omplir ahir al vespre per acollir l’espectacle de màgia que va oferir House of Illusion Show. L’espectacle va comptar amb el salouenc Rodney James Piper com a mestre de cerimònies, diversos mags de la House of Illusion, així com d’altres mags invitats, amb una gran trajectòria, procedents de diversos punts de la geografia.

Els prop d’un miler d’espectadors es van donar cita per gaudir d’una vetllada màgica gràcies als múltiples mags i les seves actuacions. Cal destacar la diversitat de trucs que es van poder veure damunt l’escenari com il·lusionisme, màgia de prop, màgia de saló, entre d’altres.

Els presents van poder gaudir de la màgia més excepcional amb un espectacle molt amè i dinàmic en tot moment.

Avui, Folklore Aragonès

Recordar que els actes de les Nits Daurades continuen aquest vespre amb una mostra de Folklore Aragonès a càrrec del Grupo Folklórico Jaime I i del grup convidat Alegría de Aragón.

Divendres, Salou Art Festival

Com a novetat, demà divendres, tindrà lloc el Salou Art Festival on hi participaran una desena d’artistes locals. El Festival neix aquest 2017 com un nou concepte de festival molt més obert a diverses cultures musicals i de ball. Així doncs, podrem gaudir de sopranos, Dj’s, grups de ball,.... en un sol festival.

El festival obrirà amb un sol de piano a càrrec de Carlos Bujosa, una jove promesa que ja a fet concerts a Espanya i Suïssa. També comptarem amb les veus de les sopranos Melanie Scolamacchia, i Lucia Méndez, les quals han actuat en el Teatre Nacional de Catalunya.

Tot seguit, gaudirem de l’actuació de Javi Alba, un cantant i guitarrista, un rodamón de la música que porta tocant molts anys per diferents locals de Barcelona, Saragossa i Hamburg entre d'altres, fent tributs a Joaquin Sabina, Kiko Veneno o Manolo García.

A continuació arriba l'hora del ball, i aquí tenim vells coneguts dins del municipi, com l’Escola de Ball Nou Estil, especialitzada en danses urbanes sent referent en la província per la seva especialització en hip-hop; i l'Escola de Ball de la gran Mónica Novillo, escola guardonada en nombroses ciutats com Rússia, València, etc. Recordar que la gran Escola d'Andalusia va atorgar-li recentment el poder impartir la carrera oficial de flamenc als seus alumnes. Per això a partir d'aquest mes de setembre passarà a anomenar-se Institut Professional de Flamenc Mónica Novillo.

Per finalitzar la nit donarem pas a les actuacions dels nostres Dj's, com Dj Joan Monty, el qual acostuma a obrir i tancar la festa en molts festivals del municipi. Podeu gaudir de la seva música en discoteques de Salou com a Dj resident. Tot seguit donarem pas a Dj Tron, que porta des dels 12 anys dedicant-se a la música electrònica i més concretament al techno. Per finalitzar el benjamí dels Dj, el Dj i productor Antoni Arias, que ens farà gaudir amb la millor música Tech-House i Techno.

Document Actions