Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

La nova Agenda d’Estiu de Salou aposta per un gran ventall d’activitats d’oci, culturals, musicals i esportives

dijous 27 juny 2019

La calada de les Malles de Sant Pere, les sardanes o les havaneres i festes als barris, entre els actes destacats

Torna també la tercera edició del Festival Internacional de Música Costa Daurada-Salou

Espectacles al carrer, havaneres, festes majors de barris, festes regionals, concerts, campionats esportius, cicles de cinema, exposicions, mercadet d’artesania, activitats comercials, activitats solidàries... aquestes i moltes més propostes formen part de les activitats que la regidoria de Serveis Culturals de l’Ajuntament de Salou ja té dissenyades dins la nova Agenda d’Estiu.

D’entre les més destacades trobem la tercera edició del Festival Internacional de Música Costa Daurada Salou amb una programació de concerts simfònics i concerts de Cambra a diferents indrets del municipi com la font Lluminosa, la masia catalana, la Torre Vella o l’espigó del Moll, entre d’altres, tots ells de caràcter gratuït.

El regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, ha assenyalat que “també comptarem enguany amb les ja consolidades Nits Daurades de Salou, una festa pensada per a tots els públics i que oferirà una gran varietat d’artistes i estils perquè tothom pugui gaudir-ne”.

Però la guia d’estiu d’enguany també incorpora altres activitats de festa als barris adreçades als més petits amb tallers i inflables refrescants al llarg del juliol i l’agost a indrets com Xalets i Mirador; la plaça de Cala Crancs, al Centre Cívic els triangles, a Emprius o la plaça de la Província. La biblioteca també organitza els dimarts de juliol l’English Reading Club, adreçat a infants a les 18h, i als adults a les 19h; “Un món (i un munt) de dones!” cada dilluns i dimecres a les 18:30h; i el Club de Lectura infantil els divendres de cada quinzena a les 18:30h; entre d’altres activitats.

El cicle d’havaneres, de sardanes i de cinema, la calada de les malles de Sant Pere  o les fires Fora Stocks i el Salou Shopping Festival també s’incorporen a la programació d’estiu juntament amb les Nits Daurades del mes d’agost. Les activitats esportives, a més d’altres cicles com la Festa del Rei Jaume , inauguracions a la Torre Vella o el cicle de cinema a l’aire lliure completen la programació.

Fitxers adjunts

Document Actions