Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

La Torre Vella acull demà divendres l’acte de lliurament dels premis del IV concurs de relats de l’Associació de Familiars d’Alzheimer de Salou (AFAS)

dijous 19 setembre 2019

El certamen, al què hi han participat, enguany, 304 relats arribats d'arreu de l'Estat, està plenament consolidat dins del circuït de concursos literaris nacionals

La convocatòria, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Salou, va néixer ara fa quatre anys amb la finalitat de donar visibilitat a la malaltia

L’Associació de Familiars d’Alzheimer de Salou (AFAS), amb la col·laboració de l’Ajuntament, lliurarà demà divendres, dia 20 de setembre, a les 19 h, a la Torre Vella de Salou, els premis del IV Concurs de relats. Enguany, la temàtica del certamen ha estat lliure i no ha tingut la condició imprescindible girar en torn de la malaltia, com en les anteriors edicions.

En total, hi han participat 304 persones d’arreu de l’Estat.

Els premiats han estat seleccionats d’entre 12 relats finalistes. Hi ha els següents: Premi nacional, per a residents a Espanya, consistent en 150 € i una nit a l’Hotel Best Marítim de Salou per a dues persones. I premi local, pels residents a Salou, de 100 €. Tant guardonats com finalistes rebran un diploma acreditatiu de la seva participació al concurs.

El jurat ha estat composat per la presidenta d’AFAS, Ana Belén Rodríguez Ros; la que fou regidora de Cultura en l’anterior legislatura, M. José Rodríguez; l’escriptora aragonesa establerta a Salou, Bárbara Fernández Esteban; el periodista i escriptor Ángel Gómez Mesonero; Rosa Pasquina, col·laboradora d’AFAS, i la periodista Teresa Clavé.

D'altra banda, per part de l'Ajuntament de Salou, serà present, demà al lliurament de premis, el regidor de Sanitat i Salut Pública, Hector Maiquez.

Galeria d'imatges

CARTEL ALZHEIMER.jpeg

Document Actions