Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

La Torre Vella acull l’exposició “In Progress II” de l’autora Dolors Manrubia

divendres 04 agost 2017

L’exposició que s’inaugura avui divendres es podrà visitar fins el proper 26 d’agost

La Torre Vella de Salou continua amb la temporada d’exposicions d’art contemporani 2017. Avui divendres a les 6 de la tarda, s’inaugurarà l’exposició In Progress II, de l’autora Dolors Manrubia. Per segona vegada, i amb una gran satisfacció, l’edifici acull les creacions de Manrubia, una artista que compta amb una brillant trajectòria i que en els darrers anys ha assolit un ampli ressò i projecció. L’autora es caracteritza per la creació d’obres a través del mitjà digital. El seu art busca una experiència estètica, ben pròpia, aliena a conceptes, teories i corrents. A més, permet a l’espectador desconnectar, mentre ressegueix les línies i formes que construeixen les seves composicions coloristes i és convidat a endinsar-se en un joc de ritmes estètics.

El 2015 va presentar “In Progress”, un projecte d’experimentació pictòrica en l’àmbit del mitjà digital i que recull una sèrie de línies obertes que exploren diferents possibilitats i que plasmen un moment determinat del procés. En “In Progress II” presenta, al costat d’algunes obres exposades a “In Progress”, els seus treballs més recents, on el procés evolutiu l’ha portat a buscar els punts d’unió entre l’art i el disseny. Dolors Manrubia ens sorprèn una vegada més amb la seva particular visió i metodologia de treball. En aquesta exposició mostra un món suggerent i encisador on la pintura creada amb el procediment digital li permet mostrar la seva obra en diferents suports com són el paper, el llenç o la seda.

L’exposició romandrà oberta des d’avui divendres 4 d’agost i fins al proper 26 d’agost en horari de dilluns a dissabte, de 18 a 21 hores. Diumenges i festius, tancat.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

foto_peque_expo_torre_vella.jpg

Document Actions