Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

La Torre Vella acull l’exposició “Point Of View” de l’autora Patrizia Lohan, guanyadora del IX edició del Premi Salou de Recerca Pictòrica

dijous 07 setembre 2017

L’exposició que s’inaugura avui divendres es podrà visitar fins el proper 7 d’octubre

La Torre Vella de Salou continua amb la temporada d’exposicions d’art contemporani 2017. Avui divendres a les 8 de la tarda, s’inaugurarà l’exposició Point Of View, de l’autora Patrizia Lohan. Per primera vegada, i amb una gran satisfacció, l’edifici acull les creacions de Lohan, una artista que compta amb una brillant trajectòria i que l’any passat va ser la guanyadora de la IX edició del Premi Salou de recerca pictòrica.

En la present exposició, l’autora ha volgut emfasitzar la interacció entre la mirada del públic i la seva obra, un dels factors determinants i característics de la seva producció.

Com en qualsevol exposició el visitant s’atura davant l’obra, però immediatament constata que la contemplació frontal passiva no és suficient per percebre-la, que la pròpia obra li incita a una contemplació participativa.

Sense necessitat d’efectes òptics ni cinètics, Lohan aconsegueix generar una experiència sensorial d’infinits matisos i seductores harmonies.

L’exposició romandrà oberta des d’avui divendres 8 de setembre i fins al proper 7 d’Octubre en horari de dilluns a dissabte, de 18 a 21 hores. Diumenges i festius, tancat.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

patricialohan.jpg

Document Actions