Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

La Torre Vella continua la temporada 2017 amb l’exposició “La Màgia del collage” de les autores Fuencisla Francés i Mariona Brines

dijous 16 març 2017

L’exposició que s’inaugura divendres es podrà visitar fins el proper 22 d’abril

La Torre Vella de Salou inicia la temporada d’exposicions d’art contemporani 2017 aquest proper divendres a les 8 del vespre, amb la inauguració de l’exposició La Màgia del Collage, de les autores Fuencisla Francés i Mariona Brines. A les seves delicades obres, s’hi pot contemplar la tècnica del collage, una tècnica que elles dominen a la perfecció i amb la qual ofereix infinites possibilitats plàstiques de retalls i símbols.

Fuencisla Francés i Mariona Brines, estableixen en aquesta exposició, un singular diàleg conceptual entre representació i abstracció, entre construcció i deconstrucció, que demostra la rotunda solidesa i qualitat del seu llenguatge artístic. Es tracta d’unes obres on podem intuir com les artistes han conformat cada peça barrejant diversos motius, jugant amb el cromatisme i la utilització de materials diversos.

L’exposició romandrà oberta des d’aquest divendres 17 de març i fins al proper 22 d’abril en horari de dilluns a dissabte, de 18 a 20 hores. Diumenges i festius, tancat.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

tvella.jpg
Cartell_vertical.jpg

Document Actions