Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

La Torre Vella de Salou acull la mostra de diorames d’Esteve Coll per les festes de Nadal

divendres 22 desembre 2017

L’exposició es pot visitar des d’avui divendres a les 19h, fins al proper 13 de gener

Esteve Coll ens ofereix una mostra de 7 diorames que representen les tradicionals escenes del pessebre


Com ja és tradicional per aquestes dates, la Torre Vella de Salou ha programat una mostra relacionada amb el Nadal. Enguany, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Salou ha volgut produir un singular pessebre format per diversos diorames que representen les tradicionals escenes.

 

L’autor Esteve Coll, un dels grans Mestres pessebristes catalans i reconegut per la Generalitat com a Mestre Artesà, ens ofereix una mostra de 7 diorames realitzats al llarg de 20 anys de la seva vida, com, per exemple, la Visitació a Santa Isabel (2005) o la tradicional Adoració dels Reis (2004). La seva visió de com plasmar un paisatge tenint  en  compte  aspectes  com  la  perspectiva,  la  llum,  i  el  color,  permeten  obtenir  uns  resultats admirats per moltes persones, i ens acosten encara més a la temàtica nadalenca d’aquesta època.

 

Esteve Coll arriba aquest Nadal amb la seva acurada tècnica a la Torre Vella de Salou, des d’avui divendres a les 19h, data de la inauguració, fins el 13 de gener de 2018 en horari de 18h a 20h de dilluns a dissabte, diumenges i festius tancats. La Regidoria de Cultura vol seguir fent partícip la ciutadania salouenca i apropar-la a la tradició pessebrista que omple cada any per Nadal la Torre Vella.  

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

petita_diorames.jpg

Document Actions