Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

La Torre Vella de Salou viatjarà al passat amb la nova exposició de Lluís Barba

dimecres 12 juny 2019

La mostra s’inaugurarà divendres 14 de juny a les 20 hores i es podrà visitar fins el 13 de juliol

El Centre Cultural Torre Vella de Salou acollirà el proper divendres 14 de juny la mostra “Travel to past” de l’artista multidisciplinari Lluís Barba, el qual explica a través de l’apropiacionisme sarcàstic el perquè dels conflictes més arrelats a la societat actual, l’alienació, l’aïllament, la globalització, el mestissatge, el consum massiu i la pèrdua d’identitat.

L’obra de Barba ha viatjat a EE.UU, Europa, Amèrica Llatina, Canadà, Japó, etc., i el seu treball artístic forma part de diverses col·leccions públiques i museus com el MACBA o el Marugame Hirai Museum: Art Espanyol Contemporani, a Japó, entre d’altres. A més, la seva obra ha estat molt ben acollida i valorada en diferents exposicions a Londres, Nova York, Miami, Los Angeles, Toronto, Hong Kong, Buenos Aires i El Cairo, entre d’altres.

L’artista treballa i desenvolupa amb gran talent mitjans tan diversos com la pintura, la fotografia, l’escultura o el videoart, a través dels quals, gràcies a la reinterpretació i reestimulació  de somnis del passat de mestres clàssics com El Bosco, Magritte o Brueghel, incorpora conceptualment i formalment una visió actual amb clares referències critiques i sarcàstiques, provocadores de la nostra societat i dels temes socials més controvertits.

L’exposició s’inaugurarà el proper divendres 14 de juny a les 20 hores, i es podrà visitar fins el 13 de juliol en horari de dilluns a dissabte de 18 a 21 hores, diumenges i festius tancat.

Fitxers adjunts

Document Actions