Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

La Torre Vella inaugura avui una mostra d'art urbà del reusenc Arnau Casanoves

divendres 30 juny 2017

Es podrà visitar fins al 29 de juliol, de dilluns a dissabte de les 18 a les 21h

 

Aquest vespre la Torre Vella de Salou torna a obrir les seves portes per presentar una nova mostra, en aquest cas de l'artista Arnau Casanoves. Per primer cop es podrà veure a Salou part de la seva darrera producció en la qual, i com un dels trets més evidents, ofereix unes peces en les que combina diversitat de tècniques: des de el vídeo o la fotografia, fins el collage, l’estampació o la pintura, utilitzant suports tan poc usuals com portes o finestrons. Entre les parets del centre d'art es podran veure obres d’allò més actuals i socialment incòmodes; res de conformismes, prou de autocomplaences. Una mostra d’art que podríem definir com “urbà” i que llueix com insígnia els ideals d’aquest jove artista .

 

La Torre Vella, com ja és habitual, es complau sempre en mostrar tot tipus de manifestacions artístiques en la seva immensa varietat i sempre donant suport a tots els artistes sigui quina sigui la seva tendència.

 

Biografia

 

Pel que fa a la seva biografia Arnau Casanoves, neix néixer a Reus el 1988. Des de ja fa força anys -afirma- té la pintura com al seu principal mitjà d’expressió. Posteriorment van arribar més tècniques com l’escultura, el gravat, la fotografia, la ceràmica… Amb el pas dels anys i amb el creixement com a artista ha anat hibridant-los, per tal d’adaptar les tècniques a la seva expressió i buscar un llenguatge personal.

 

Va acabar el grau superior de Pintura a l’Escola Massana de Barcelona, també va realitzar monogràfics d’escultura i ceràmica i estades en diversos tallers d’artistes com l’escultor i gravador Ramon Ferran de Reus, els artistes multidisciplinaris Marcel·lí Antúnez i Begoña Egurvide a Barcelona i el pintor Antonio Catalano de Castagnole Monferrato (Itàlia). Les darreres exposicions del 2016 han estat: “La incomoditat (he fet caca al teu jardi)” al CRAI Campus Catalunya – Tarragona; una exposició col·lectiva a Print Workers Barcelona i una altra d'individual “En cinc minuts torno” al Museu de Valls.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

expo.jpg

Document Actions