Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

L'actor Joan Pera arribarà demà al TAS amb 'Òscar, una maleta, dues maletes, tres maletes'

divendres 09 maig 2008

'Òscar, una maleta dues maletes, tres maletes' es podrà veure demà dissabte dia 10 de maig a les 22.00 hores al Teatre Auditori de Salou (TAS). Es tracta de la darrera representació teatral inclosa dins la programació del TAS prevista per aquesta temporada 07/08. Les entrades per poder assistir a aquesta obra ja estan esgotades des de fa temps. I és que sembla que ningú es vulgui perdre aquesta versió del text de Claude Magnier dirigida per Abel Folk que compta amb actors tan famosos com Joan Pera, Llol Bertran, Mont Plans i Miquel Sitjar.

Segons s'explica a la fitxa artística de l'obra, el senyor Costabella (Joan Pera) és un empresari ric que viu sense maldecaps amb la seva dona i la seva filla. A casa tot rutlla a la perfecció: en Bruno, el seu entrenador físic, s'encarrega de mantenir-lo en bona forma; l'Enriqueta s'encarrega del servei de la casa; i l'Òscar és el seu fidel xofer personal. Però aquesta estabilitat es veurà importunada pel seu col·laborador i home de confiança, l'Àngel, que entra a casa seva a primera hora del matí per exigir-li que li apugi el sou per poder demanar la mà a la seva xicota. La situació és complica encara més quan Costabella descobreix que la noia amb qui es vol casar és la seva pròpia filla i, que, a més, l'Àngel ha intentat estafar-la amb un tripijoc en els balanços de l'empresa.

En paraules del director, 'Òscar, una maleta dues maletes, tres maletes' és 'una de les millors comèdies de la literatura dramàtica francesa contemporània'. 'És una comèdia brillant, trepidant, esbojarrada, intel·ligent i plena de grans personatges, pensada per fer passar a l'espectador una estona de plaer', afegeix.

Document Actions