Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

Luis Piedrahita i #lodelarisa, els dos plats forts d’humor de la Festa Major

dilluns 21 gener 2019

Les entrades es podran adquirir de manera anticipada pel preu de 10 euros a la Regidoria de Cultura i Festes, o el mateix dia a taquilla per 15 euros

L’Ajuntament de Salou inicia els actes de Festa Major d’Hivern amb dos espectacles d’humor aquesta setmana. Aquest dijous 24 de gener, Luis Piedrahita arribarà a les 21 hores a l’envelat del municipi per oferir el seu espectacle “Las amígdalas de mis amígdalas son mis amígdalas”, un stand up comedy en estat pur, ple de rialles i emocions. Per altra banda, el divendres 25 de gener a les 22 hores a l’envelat, es podrà gaudir també de l’espectacle #lodelarisa, a càrrec de Nacho García, Tomás García i Txabi Franquesa. Tots tres còmics formen part del programa d’humor El Club de la Comedia i venen a Salou a fer gaudir el públic amb els seus monòlegs en directe.

Per tal de poder gaudir d’aquests dos espectacles, és necessari adquirir entrada pel preu de 10 euros anticipada o 15 euros a taquilla. Aquestes es podran comprar a la Regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Salou, de dilluns a divendres de 10 a 14 hores o el mateix dia a taquilla a partir de les 20 hores. Cal recordar que el pagament únicament es podrà fer amb targeta, i l’aforament serà limitat.

Document Actions