Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

Manuel Alcalá presenta la seva obra “Tot és matèria” a la Torre Vella de Salou

divendres 27 abril 2018

Les figures geomètriques prenen protagonisme per reforçar el caràcter conceptual de les seves creacions

La Torre Vella de Salou acull la nova exposició “Tot és matèria” de l’artista granadí Manuel Alcalá Sánchez, que tot i haver nascut a Benalúa de Guadix, actualment viu al poble veí d’Els Pallaresos. Des de l’any 1975, Manuel Alcalá ha compaginat la seva vida artística amb la laboral en el món de la indústria, fet que li ha servit per teixir un llenguatge plàstic i un discurs artístic de fusió que combina la natura i la tecnologia industrial, elaborant pseudopeces d’instal·lacions i màquines que són conductores de vida.

 L’autor posa èmfasi a les sensacions que ofereix la seva obra, que van més enllà dels missatges que pot arribar a transmetre. Per aquesta raó, la figura geomètrica pren protagonisme i reforça el caràcter conceptual de les seves creacions. L’objectiu principal de Manuel Alcalá és entendre el misteri de la creació i fer partícips els espectadors de les seves troballes, mostrant de manera clarivident com són les comunicacions vitals i fent recordar que l’imperi de la màquina es trobarà sempre al servei del progrés humà.

L’exposició romandrà oberta des d’avui divendres 27 d’abril fins al proper 26 de maig en horari de dilluns a dissabte, de 18h a 21 hores. Diumenges i festius, tancat.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

TORRE-VELLA---cataleg-TOT-ES-MATERIA-de-MANUEL-ALCALA-012.jpg
TORRE-VELLA---cataleg-TOT-ES-MATERIA-de-MANUEL-ALCALA-005.jpg
TORRE-VELLA---cataleg-TOT-ES-MATERIA-de-MANUEL-ALCALA-008.jpg
TORRE-VELLA---cataleg-TOT-ES-MATERIA-de-MANUEL-ALCALA-010.jpg

Document Actions