Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

Mónica Novillo acomiada avui les Nits Daurades amb l’espectacle “Flores”

divendres 16 agost 2019

L’actuació de flamenc tindrà lloc a les 23h, a la plaça de les Comunitats Autònomes

La processó amb la imatge de la Mare de Déu i els focs d’ahir dijous van atraure milers de persones als carrers i a les platges de Salou

La “bailaora” i coreògrafa Mónica Novillo serà l’encarregada aquesta nit de posar el fermall d’or a l’edició d’enguany de les Nits Daurades, que van iniciar-se el passat dia 8 d’agost, amb el pregó a càrrec de Carlos Romero, director de Investigación, Desarrollo e Innovación Turística de SEGITTUR.

Novillo, juntament amb la seva companyia, presentarà l’espectacle de flamenc “Flores”. L’actuació, de caràcter gratuït, tindrà lloc a les 23h, a la plaça de les Comunitats Autònomes.

D’altra banda, la missa solemne per celebrar la diada de la Verge, que va tenir lloc a l’Església de Santa Maria del Mar ahir a la tarda; la processó amb la imatge de la Mare de Déu a les espatlles dels membres de la Confraria de Pescadors; i l’impressionant castell de focs d’artifici que es va poder admirar al cel de Salou, quan faltava poc per entrar a la mitjanit, van ser els darrers actes del dia gran de la Festa Major d’estiu de la ciutat.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha destacat l'assistència de Carlos Romero Dexeus a l’obertura de la Festa Major, actuant com a pregoner. Granados ha valorat el fet que el director de Investigación, Desarrollo e Innovación de SEGITTUR “ens està ajudant a assolir la nostra fita de convertir Salou en una Destinació Turística Intel·ligent”.

Així mateix, el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, ha explicat que “les Nits Daurades són el complement ideal d’unes bones vacances, ja que combinen espectacle, cultura i tradicions del nostre poble, tot plegat pensat perquè les famílies i els grups d’amics gaudeixin, al màxim, dels seus dies de descans”. Enguany, tots els actes programats han estat de caràcter gratuït i per a tots els públics.

Cal recordar que en el marc de la programació del pregó d’inici de festes es va apostar per un nou format de cercavila, on els elements festius del municipi van acompanyar la gent a escoltar les paraules del pregoner Carlos Romero i de l’alcalde de Salou, Pere Granados. Aquesta cercavila va comptar amb la participació de la Morena, les Manotes: Pepot i la Nena, la Mulassa, Grallers la Tarota, els Nanos, el Ball de Bastons, el Ball d'Espases i el Ball de Pastorets.

Finalment, demà dissabte tindrà lloc el darrer acte de la programació de les Nits Daurades, que consistirà en el concert “Una nit al cinema”, a càrrec de Salou Festival Orchestra, amb Melani Mestre com a director, a les 21 hores, a la plaça de les Comunitats Autònomes. Durant l’actuació s’interpretaran obres de: John Williams, Henry Mancini, Nino Rota, Hans Zimmer, Shigeru Umebayashi, Dmitri Shostakovich i Xavier Cugat, entre d’altres.

Galeria d'imatges

missa solemne.JPG
missa solemne.JPG
Mare de Déu a la barca.JPG
banda de música.jpg
autoritats.jpg
castell de focs.JPG
autoritats.jpg

Document Actions