Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

Nombroses activitats culturals i literàries es preparen per la diada de Sant Jordi a Salou

dimarts 18 abril 2017

Durant tot el dia l'activitat se centrarà al Passeig Jaume I, a l’alçada del Club Nàutic

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Salou ha publicat el programa d’actes d’aquest proper diumenge dia de Sant Jordi, 23 d’abril, que incorpora una gran varietat d’activitats per celebrar aquest dia. Com a gran novetat d’enguany cal destacar el canvi d’ubicació, que per primera vegada es situarà al Passeig Jaume I, a l’alçada del Club Nàutic. La regidora de Cultura i Festes, Maria José Rodríguez, ha explicat que “aprofitant que aquest any coincideix en cap de setmana, hem volgut canviar d’ubicació i obrir-ho més al públic aprofitant un espai emblemàtic com es el Passeig Jaume I del nostre municipi”.

Per escalfar motors, demà dimecres, tindrà lloc la Trobada del Club de Lectura de Salou, per parlar de la novel.la “El Pont dels jueus de Martí Gironell” a partir de les 18h a la biblioteca municipal. D’altra banda, serà dissabte 22 d’abril quan se celebrarà la Festa dels contes i la Lectura a la biblioteca municipal a partir de les 11 hores.

L’esperat dia de Sant Jordi, i tal i com marca la tradició, es vendran roses i llibres al Passeig Jaume I, a l’alçada del Club Nàutic. A més, durant tot el dia hi haurà un estand a càrrec del Club Xic’s de Salou on els nens i nenes podran pintar, retallar, dibuixar i gaudir de la companyia del Rocky i la Confetina a partir de les 9 del matí. A les 11h gaudirem de la cercavila dels Diables Maleïts, les Bruixes “Latemó” i la Morena de Salou, els quals sortiran a l’alçada de la Font Lluminosa i fins a les Fonts Cibernètiques. Tot seguit, a les 12h, actuació del Ball de Bastons i la Mulassa de Salou al Passeig Jaume I. A partir de les 12.30 hores, es podrà degustar un vermut popular a càrrec de Vermouth De Muller al mateix passeig.

A les 17h començarà l’espectacle musical familiar “Animació amb Set de So”, una tarda de Sant Jordi amb molt de ritme. Tot seguit, a les 18h, podrem gaudir de l’actuació del Ball d’Espases i els Nanos de Salou. Per finalitzar la jornada a les 18.30 hores l’Associació Salou Teatre Grup Okupa ens oferiran l’obra “L’increïble història de Sant Jordi”, on els més petits gaudiran de la llegenda.

Enguany s’espera una jornada plena d’activitats i dinamisme des de primera hora del matí. Per posar punt i final a aquesta diada, el dimecres 26 a partir de les 18h, el Teatre Auditori de Salou acollirà el Concert de Primavera, a càrrec dels més petits de l’EMMS i els cors d’Aprenentatge Bàsic, el Cor Infantil, el Cor Mitjà i el cor de Mares i Pares de l’EMMS. El mateix dimecres, a les 18.30h, la biblioteca Pública Municipal oferirà un espectacle literari en homenatge a l’escriptora Maria Aurèlia Capmany. Ja a les 19.30h, la sala Xavier Turull acollirà el concert de les grans agrupacions de l’EMMS a càrrec de la Banda, l’Orquestra de Corda, l’Orquestra de Guitarres i el Cor Duorum. Com a tancament el dissabte 29 d’abril a partir de les 12h, la Biblioteca Municipal acollirà teatre amb titelles i de propina joc d’endevinalles.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

stjordi.jpg

Document Actions