Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

Rosario Flores, plat fort del segon cap de setmana de les Nits Daurades

divendres 11 agost 2017

El Supertobogan aquàtic, el ball de sardanes, l’actuació dels elements festius o la nit dels focs entre els diferents actes que es podran gaudir

Aquest cap de setmana comença la segona part de les Nits Daurades amb més d’una vuitena d’actes diferents, que ompliran Salou de cultura, ball, espectacles i foc. Així, la capital de la Costa Daurada continua celebrant la ja tradicional Festa Major d’estiu del municipi que aplega centenars de salouencs i curiosos que volen gaudir dels actes programats. 

Demà dissabte 12 d’agost a partir de les 16.30h, els més petits podran gaudir de l’Estiu Xic’s amb el supertobogan aquàtic. Una activitat única que permet gaudir d’una tarda diferent, ubicada, fins a les 19.30h, del Cap Salou a la Plaça Cala Crancs. Posteriorment, a les 20 de la tarda, s’inicien un conjunt d’activitats relacionades amb la cultura i la tradició: a partir de les 20h es realitzarà una Ballada de sardanes, a càrrec de la Cobla de Reus Jove i l’Agrupació Sardanista Tarragona Dansa, al Passeig Jaume I – Zona Espigó del Moll. Seguidament, la tradicional actuació dels elements festius del municipi tindrà lloc a les 20.30h al Passeig Jaume I. Finalment la Plaça de les Comunitats Autònomes acollirà el plat fort d’aquest segon cap de setmana de festes: el concert de Rosario Flores. Un espectacle de llum, ball i molt d’art que tindrà lloc a les 22 hores. En el seu Tour Gloria de mi l’artista farà un repàs a totes les seves cançons, les més antigues i les més noves, juntament amb un concert ple d’energia.  

L’endemà diumenge, dia 13, els més petits tornen a ser els protagonistes de les Nits Daurades amb l’espectacle de Sésamo On Tour, al Passeig Jaume I- Font Lluminosa, a les 19.30h. Seguint per la tarda, la colla castellera Colla Vella dels Xiquets de Valls arriba a Salou per a realitzar una de les seves actuacions al Passeig Jaume I – Espigó del Moll a les 19 hores.  Ja per la nit, a partir de les 22 hores, arriba la Nit del Foc a Salou amb la trobada de bèsties del foc al Passeig Jaume I. Tot i així, a partir de les 19 hores, les bèsties de foc estaran plantades a la Plaça Francesc Germà (Passeig Jaume I).

 

Dilluns, la biblioteca protagonista

Finalment, el dilluns 14 la biblioteca celebra el 25è aniversari amb una festa que conjuga el món de la màgia i el circ, amb malabaristes, equilibristes, pallassos, titellaires i il·lusionistes Serà amb l’espectacle ‘circ amb maleta’ a partir de les 18h al pati de la biblioteca municipal, al carrer Ponent. Posteriorment es durà a terme un taller de malabars i un pastís d’aniversari. Ja per la nit, tots aquells que vulguin podran viure una estona d’humor, teatre i música amb l’actuació del grup Golden Apple Quartet, a les 22 hores, a la Plaça de les Comunitats Autònomes.

 

Per a més informació sobre la programació i horaris es pot consultar el programa de les Nits Daurades al web www.salou.cat.

Galeria d'imatges

rosario.jpg

Document Actions