Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

S.M. els Reis Mags d’Orient arriben aquest diumenge, dia 5 de gener, al Port de Salou

divendres 03 gener 2020

Melcior, Gaspar i Baltasar ja són de camí al municipi, on els rebrà l’alcalde, Pere Granados, a les 18.15 h, carregats de regals

El batlle els lliurarà a l’Espigó del Moll la clau de la ciutat i, seguidament, participaran a la gran cavalcada, fins arribar a la Torre Vella

Des de les carretel·les es llençaran 1.300 kg de caramels sense gluten i es repartiran 500 kg de carbó

Melcior, Gaspar i Baltasar arriben aquest diumenge, dia 5 de gener, a les 18.15 h, al Port Esportiu de Salou, carregats de regals. Un cop hagin posat els peus a terra, al mateix Espigó del Moll, l’alcalde, Pere Granados, els rebrà i els farà entrega de la clau màgica de la ciutat, que obre totes les cases, per tal que puguin repartir els regals a tots els veïns i veïnes del municipi.

Un cop Ses Majestats tinguin la clau, participaran a la gran cavalcada, amb 10 cavalls i 8 carretel·les, a més de diversos elements d’animació. Enguany, el seguici té el següent recorregut: sortida des de l’Espigó del Moll i trajecte per: c. Barcelona, Via Roma, c. Ciutat de Reus, Via Aurèlia, i, finalment, Torre Vella. En aquest indret, els Reis Mags d’Orient faran l’entrega als nens i nenes dels regals que han portat des de ben lluny. Cal destacar que els patges i els Reis repartiran 1.300 kg de caramels sense gluten i 500 kg de carbó.

Segons ha recordat el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, “com a novetat, enguany, els patges han col·locat una bústia reial a la Torre Vella, on els nens i les nenes encara poden enviar la seva carta als Reis Mags d’Orient, fins demà dissabte, dia 4, en horari de 17 a 20 h”.

L’escrit també es pot lliurar, personalment, al patge reial, que es preveu que visitarà l’Espai Xic’S Parc de Nadal demà dissabte, 4 de gener, de 17.30 a 18.30 h, al Pavelló Salou Centre (entrada per la plaça de la Segregació de Salou).

Galeria d'imatges

RECORREGUT.png

Document Actions