Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

S’obre el període per sol·licitar les subvencions culturals, festives, juvenils i veïnals del 2019

dilluns 06 maig 2019

Les subvencions es poden demanar fins al 17 de maig

L’Ajuntament de Salou obre el període per presentar les instàncies de sol·licituds de les subvencions culturals de l’any 2019. Les peticions es poden realitzar fins al 17 de maig, i son objecte d’aquelles entitats que tinguin per finalitat: organitzar, promoure o potenciar manifestacions culturals, festives i juvenils. En total es destinaran 46.910 euros.

Seran subvencionades les activitats culturals programades i relacionades amb les arts escèniques i plàstiques, les ciències, les lletres, la música, les xerrades, col·loquis, cursos i conferències. També podran acollir-se a les ajudes les activitats d’animació socioculturals, especialment les d’oci i de lleure destinades al foment de la creativitat i la participació veïnal.

Entre els requisits demanats, s’estableix que cal que les activitats organitzades tinguin lloc en el terme municipal de Salou o fora d’aquest, en el cas que es consideri d’interès per a la projecció exterior de la ciutat, i que complementin i/o supleixin la competència municipal. També forma part de les condicions estar degudament registrat al Registre General d’Entitats de l’Ajuntament i tenir seu social o delegació al municipi. Els objectius i finalitats han de coincidir amb els establerts per les bases d’aquesta subvenció, i d’acord amb la nova llei general.

Les sol·licituds per concórrer a les convocatòries d’aquestes bases s’han de formular mitjançant impresos normalitzats que es facilitaran a les oficines de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Salou i a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Salou.

Document Actions