Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

Salou aposta per un estiu ple d’activitats d’oci, culturals, musicals i esportives en una àmplia agenda per a totes les edats

dilluns 25 juny 2018

La calada de les Malles de Sant Pere, les sardanes o les havaneres i festes als barris, entre els actes destacats

Torna la segona edició del Festival Internacional de Música Costa Daurada-Salou

 

Espectacles al carrer, havaneres, festes majors de barris, festes regionals, concerts, campionats esportius, cicles de cinema, exposicions, mercadet d’artesania, activitats comercials, activitats solidàries... aquestes i moltes més propostes formen part de les activitats que la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Salou ja té dissenyades en un fulletó informatiu que s’ha distribuït per diversos punts del municipi. En aquest, es recullen les línies mestres per a les principals activitats lúdiques i festives d’aquest estiu.

D’entre les més destacades trobem la segona edició del Festival Internacional de Música Costa Daurada Salou amb una programació de concerts simfònics i concerts de Cambra a diferents indrets del municipi com la font Lluminosa, la masia catalana, la Torre Vella o l’espigó del Moll, entre d’altres, tots ells de caràcter gratuït. La regidora de Cultura, Mª José Rodríguez, assenyalava que “l’àmplia oferta d’activitats que es podran trobar durant l’estiu es complementarà amb la programació de les Nits Daurades que esperem siguin d’interès perquè en la seva confecció hi hem intentat afegir una mica de tot i per a tothom!”.

Però la guia d’estiu d’enguany també incorpora altres activitats de festa als barris adreçades als més petits amb tallers i inflables refrescants al llarg del juliol i l’agost a indrets com Xalets i Mirador; la plaça de Cala Crancs, al Centre Cívic els triangles, a la zona Estival o la plaça de la Província. La biblioteca també organitza cada dilluns a les 18h el club de lectura infantil amb activitats de lectura i de comprensió lúdiques i imaginatives; i cada dimecres i divendres a les 18.30h també s’organitzen tallers, jocs i lectures, cançons, cinema... ‘Llegim els Jocs 3,2,1...’

El cicle d’havaneres, de sardanes i de cinema, la calada de les malles de Sant Pere  o les fires Fora Stocks i el Salou Shopping Festival també s’incorporen a la programació d’estiu juntament amb les Nits Daurades del mes d’agost.

Les activitats esportives, a més d’altres cicles com la Festa del Rei Jaume , inauguracions a la Torre Vella o el cicle de cinema a l’aire lliure completen la programació.

Fitxers adjunts

Document Actions