Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

Salou destina quasi 47.000 euros les entitats culturals, festives, juvenils i associacions de veïns

dijous 28 juny 2018

Els interessats poden presentar la seva sol·licitud a l’OAC fins al 14 de juliol 

 

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Salou ha obert el període de presentació de les sol·licituds per a rebre les subvencions municipals per aquelles entitats culturals, festives, juvenils i d’associacions de veïns durant aquest any 2018. A la Junta de Govern Local del passat 31 de maig es va aprovar la convocatòria. La partida total de la subvenció puja 46.910€; una xifra que es distribuirà segons les peticions i les prioritats de cada entitat, i d’acord sempre amb les bases aprovades. Totes les sol·licituds s’hauran de presentar a les Oficines d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Salou,  fins al 14 de juliol d’aquest 2018.

Per accedir a aquestes ajudes cal que les associacions, amb seu a Salou, desenvolupin activitats socioculturals, valorant especialment aquelles que fomentin la creativitat i la participació veïnal. La regidora de Cultura i Festes, Maria José Rodríguez, ha assegurat que “valorem la gran tasca que es fa en el dia a dia per part de les nostres entitats i associacions, i des de l’Ajuntament hem de poder estar al seu costat, i per tant oferir-los tota l’ajuda dins de les possibilitats actuals, però hem de reconèixer el seu mèrit”.

Així doncs seran subvencionades les activitats culturals programades i relacionades amb les arts escèniques i plàstiques, les ciències, les lletres, la música, les xerrades, col·loquis, cursos i conferències. A més, seran objecte de subvenció les activitats d’animació socioculturals, especialment les d’oci i de lleure destinades al foment de la creativitat i la participació veïnal. També es tindrà present a l’hora de concedir l’ajuda econòmica que les activitats tinguin lloc en el terme municipal de Salou o fora d’aquest, en el cas que es consideri d’interès per a la projecció exterior de la ciutat, i que complementin i/o supleixin la competència municipal.

Les sol·licituds per concórrer a les convocatòries d’aquestes bases s’han de formular mitjançant impresos normalitzats que es facilitaran a les oficines de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Salou i a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Salou .

Entre els requisits demanats, s’estableix que cal estar degudament registrats al Registre General d’Entitats de l’Ajuntament de Salou i cal tenir seu social o delegació al terme municipal de Salou. Els objectius i finalitats han de coincidir amb els establerts per les bases d’aquesta subvenció, i d’acord amb la nova llei general de subvencions de 17/11/2017.

Document Actions