Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

Salou donarà a conèixer la cultura búlgara, demà dissabte, en la 4a edició del Festival Folklòric ‘Bulgaria hoy y para siempre’

divendres 18 octubre 2019

L’acte es durà a terme a les 16 hores, a l’hotel Calypso del municipi. L’entrada és gratuïta

L’Asociación Búlgara de Salou organitza, amb el suport de l’Ajuntament de Salou, el Festival Folklòric “Bulgaria hoy y para siempre”, una gran mostra de la cultura popular de dit país, que enguany enceta la quarta edició. A l’acte, hi serà present l’alcalde Pere Granados, acompanyat de diversos regidors/es de l’equip de govern.

L’esdeveniment, que comptarà amb la participació de grups búlgars del territori espanyol, es durà a terme a les 16 hores, al Medplaya Hotel Calypso, situat als n. 54-62 del carrer de Pompeu Fabra del municipi.

El festival, d’entrada gratuïta, inclourà actuacions de ball i de cant, i interpretacions de composicions típiques de Bulgària. Es podran tastar, també, menjars típics del país.

Les persones participants a la festa es deixaran veure amb la vestimenta folklòrica, un dels elements més representatius de la cultura popular búlgara. Cal destacar, el vestit de les dones, el ‘Sukman de Trakia’, de color vermell, blanc i negre, amb brodats fets a mà, amb un gran valor simbòlic: protegir el cos del mal.

Document Actions