Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

Salou se suma a la celebració de l’any Pompeu Fabra

divendres 14 setembre 2018

Es commemoren 150 anys del naixement del lingüista i gramàtic amb diferents actes

L'àrea de Cultura i l’àrea d’Ensenyament, conjuntament amb el servei Lingüístic de Català, han organitzat pel proper dilluns dia 17 de setembre, la inauguració de l’exposició “Pompeu Fabra. Una llengua completa” al vestíbul del Teatre Auditori de Salou. L’exposició tracta la figura de Pompeu Fabra amb motiu de la commemoració dels 150 anys del naixement del lingüista i gramàtic català més il·lustre, i els 100 anys de la publicació de la Gramàtica Catalana.

Així doncs, l’exposició es podrà visitar: del 17 al 21 de setembre al vestíbul del Teatre Auditori de Salou, carrer de l’Advocat Gallego, 2, de 8 a 21 hores. També es podrà visitar del 24 al 28 de setembre, a la Biblioteca Pública Municipal, carrer de Ponent, 16 de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 h i de 16 a 20 hores.

Un cop finalitzada la inauguració de l’exposició, la sala Costa Dorada del Centre Cívic, acollirà la conferència “Els dos projectes de Pompeu Fabra”, a càrrec de David Paloma, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona.

El dimecres 26 de setembre, la Biblioteca Pública Municipal, situada al carrer de Ponent, 16, acollirà el Monòleg dramatitzat “Pompeu Fabra, jugada mestra!”, a càrrec d’Òscar Intente, a les 18.30 hores.

Galeria d'imatges

Dm-JVRyX4AYEFkS.jpg large.jpg

Document Actions