Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

Salou viu la tradició amb els cicles de sardanes i havaneres aquest estiu

dijous 11 juliol 2019

Durant aquests dos mesos, turistes i residents  podran gaudir de diverses actuacions de cobles i grups del territori

La regidoria de Serveis Culturals, dins els actes de l’Agenda d’Estiu 2019, proposa un conjunt d’actuacions tradicionals a diversos indrets del municipi, a partir d’aquest cap de setmana i durant els dos mesos d’estiu.

Per una banda, es podrà gaudir del cicle de Sardanes al Passeig Jaume I, davant del Patronat de Turisme, aquest dissabte 13 de juliol, a les 20h, a càrrec de la Cobla Principal de Tarragona; el dissabte 27 de juliol, a les 20h, amb la Cobla Genissenca; i el dissabte 10 d’agost, a les 20h, amb l’actuació de la Cobla Reus Jove i el Grup Tarragona Dansa. A més, amb motiu de la Diada, el dimecres 11 de setembre, la Cobla Catània actuarà a les 11 hores, a la plaça del Carrilet. Per tancar el cicle de sardanes, el diumenge 6 d’octubre, a partir de les 10:30 hores, es podrà gaudir de l’actuació de l’Aplec de Sant Martí, a la plaça del Teatre Auditori de Salou.

Pel que fa al cicle d’havaneres, aquest tindrà lloc diversos dies a les 22 hores durant l’estiu: aquest dissabte 13 de juliol, a la platja de Ponent – Espigó del Moll, amb l’actuació del Grup Blandra; i el dissabte 27 de juliol, al Parc de la Ciutat, a càrrec del Grup Veus de Reus. També el dimecres 7 d’agost, es durà a terme la Trobada d’Havaneres a la plaça de les Comunitats Autònomes, amb l’actuació dels grups Sons de l’Havana i Peix Fregit. Finalment, el cicle es tancarà el dissabte 31 d’agost, a la Platja de Cala Crancs, al Cap Salou, amb una actuació a càrrec del Grup Xicranda.

Galeria d'imatges

Cicle de Sardanes Salou 2019.jpg
Cicle d'Havaneres Salou 2019.jpg

Document Actions