Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

Es traslladen tots els actes del dissabte i diumenge de Festa Major davant les previsions climatològiques

dijous 31 gener 2019

Des del govern s’ha acordat posposar els actes del 2 i 3 de febrer al proper cap de setmana del 9 i 10 de febrer

Els actes d’avui, dijous 31 de gener i demà divendres 1 de febrer es mantenen sense canvis. El dilluns 4 de febrer, també discorreran amb normalitat

La junta de govern de l’Ajuntament de Salou ha acordat avui en la reunió setmanal dels dijous de suspendre tots els actes del cap de setmana previstos en la festa major. Els informes tècnics i de protecció civil desaconsellen l’organització de les activitats a l’aire lliure per les adverses condicions climatològiques que es preveuen; amb ràfegues de vents sostingudes que farien perillosa la celebració de la festa, i podrien posar en perill la integritat física de les persones. Així, s’ha acordat que la totalitat de les activitats que van des de dissabte 2 de febrer a les 6.30h amb la matinada jove amb xaranga i fins al darrer acte del ball de festa a l’envelat del diumenge a les 20.30h queden posposats una setmana. Tots els actes es traslladaran al dissabte 9 (dia del Cós Blanc) i el diumenge 10, mantenint les mateixes hores, emplaçaments i recorreguts.

La regidora de Cultura, Mª José Rodríguez, ha lamentat aquesta decisió però “davant els informes que demanem a Protecció Civil i Policia pel cap de setmana i les condicions climatològiques adverses fan que per seguretat haguem de traspassar-los al proper cap de setmana”. De fet, la regidora ha insistit que “les ràfegues de vent que han anunciat pel cap de setmana impossibiliten tot el muntatge de les instal·lacions i estructures de ferro; tot plegat és molt complex i preferim no arriscar”.

Rodríguez ha conclòs que “ens sap molt de greu, especialment pel Cós Blanc, però hem de prioritzar la seguretat dels més de 30.000 assistents i 3.500 participants, el poder viure una festa amb tranquil·litat i demano a tothom que pugui canviar la seva agenda que ho faci; que tenim moltes ganes de gaudir de la Festa amb la seguretat de les persones”.

Els actes d’avui, dijous 31 de gener i demà divendres 1 de febrer es mantenen sense canvis. El dilluns 4 de febrer, també discorreran amb normalitat.

Fitxers adjunts

Document Actions