Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

Segueix la Festa Major a la Capital de la Costa Daurada

dissabte 27 gener 2018

L’alcalde junt amb diversos membres de la corporació han presidit la recepció de les entitats i associacions a la Torre Vella

La capital de la Costa Daurada segueix de Festa Major amb diversos actes repartits per tot el municipi. Aquest matí, s'ha dut a terme la VII olimpíada escolar d’escacs, i la tradicional cercavila popular amb elements del seguici festiu. Així, els elements populars que han format part de la cercavila han sortit al voltant de les 11 des del TAS per arribar a la Torre Vella on s'ha dut a terme un ball de lluïment per part de les colles que han format part de la cercavila.

Tot seguit, l'alcalde Pere Granados i diversos membres de la Corporació Municipal han volgut presidir la tradicional recepció a les entitats i associacions salouenques que participen any rere any a la festa. Davant un nombrós públic el batlle, ha volgut agrair a les 40 entitats col·laboradores (entre entitats culturals, cíviques, festives, esportives, escoles), així com les 28 colles del Cos Blanc; que amb il·lusió i esforç demostren l’interès per tirar endavant experiències i iniciatives culturals, populars i tradicionals, lúdiques, festives i esportives; i ho fan voluntàriament i desinteressadament amb l’objectiu de servir a Salou i a la seva projecció com ciutat dinàmica i cohesionada.

Després dels parlaments els presents han pogut gaudir d’un refrigeri al pati interior de la Torre Vella amenitzat per l’actuació musical de Blue Alley Quintet.

Galeria d'imatges

Sin_ttulo-1.jpg
P1330999.JPG
P1340035.JPG
P1340076.JPG

Document Actions