Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

Torna la música clàssica a Salou amb la viol·loncelista Svetlana Tovstukha dins el Festival Internacional de Música Costa Daurada

divendres 14 juliol 2017

El concert –gratuït- tindrà lloc dilluns 17 de juliol la Torre Vella de Salou  

Llicenciada en violoncel pel Conservatori Superior de Música de Kazán, Svetlana Tovstukha ha desenvolupat una brillant activitat concertista per tota Europa, actuant en prestigiosos festivals de música amb clamoroses ovacions de públic i crítica. Svetlana Tovstukha, ha actuat com a solista amb formacions tant prestigioses com l’Orquestra Filharmònica de Kazán, l’Orquestra de la Societat de Concerts de Barcelona, l’Orquestra del Festival de Bromley, l’Orquestra Simfònica del Vallès, la Barcelona Simfonieta i l’Orquestra Filharmònica Estatal de Rivne, entre d’altres. Actualment és professora de l'AIMB - Acadèmia Internacional de Música de Barcelona.

En el marc del concert es podrà escoltar el seu talent dilluns 17 de juliol a les 20:30h a la Torre Vella de Salou on interpretarà el següent repertori:

Programa

  • Bach Suite n1
  • Sibelius tema i variaciones
  • Georg Philipp Telemann suite en re major
  • Marin Marais Follia
  • El cant dels ocells

El concert serà totalment gratuït. Les localitats es distribuiran el mateix dia de l'espectacle per ordre d'arribada fins a completar l'aforament.

Galeria d'imatges

concerttvella.jpg
DSCN4534.JPG
DSCN4534.JPG

Document Actions