Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

Un total de 27 embarcacions participen a la XLV Festa del Calamar

dilluns 25 novembre 2019

Aquesta tarda, l’alcalde Pere Granados i el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, han estat presents a la sortida de la primera jornada del certamen de pesca

La competició, que es durà a terme cada dia de 15.15 hores a 18.45 hores, conclourà amb un sopar i ball al restaurant Terrassa Club Nàutic Salou aquest proper dissabte, dia 30 de novembre

Aquesta tarda, s’ha donat el tret de sortida a la primera jornada de pesca de la XLV edició de la Festa del Calamar, al Club Nàutic de Salou. A l’acte d’inici, l’alcalde de Salou, Pere Granados, i el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, han lliurat als participants d’enguany un obsequi -un gorro, uns guants i una bossa-, i els han animat a competir, d’una manera sana, en aquest certamen lúdic i festiu.

En aquesta 45a edició, s’hi han apuntat un total de 27 embarcacions: Afrodita, Arlekinoa, Argos IV, Baigorri, Bruleo, Carmot, Crieda, Cutero, Delfin II, Elisenda, Fase III, Flora, Gemma&Eva, Iti Nui, La Sinieta, Lilot I, Lilot II, Ma. Cinta, Marilen, Muntanera, Paraca, Porto-Pi, Rogelio, Roivan, Rusmi II, Salauris i Salou. D’aquestes, cinc són d’un sol tripulant: Afrodita, Gemma&Eva, Lilot II, Porto-Pi i Roivan.

Inicialment, s’establia a les bases del certamen una única categoria, de com a màxim 4 persones (3 tripulants i el patró). Però, si es presenten cinc o més embarcacions amb un únic tripulant, es crearà una segona categoria.

Per tant, els premis seran els següents: 1r, 2n i 3r per la categoria d’un únic tripulant; i 1r, 2n i 3r per la categoria de més d’un tripulant. A més, s’atorgarà el trofeu al calamar més gran –per part del Club Nàutic-;  i un altre per a aquell que pesqui el major nombre de calamars –per part de la Societat de Pesca de Salou. També es lliurarà un record commemoratiu a la resta de participants.

Des d’avui dilluns i durant tota la setmana les embarcacions sortiran a les 15.15 h, i tornaran, aproximadament, tres hores més tard, essent les 18.45 h el temps màxim de presentació al control de pes. Com ja és tradició, els horaris d’inici i finalització del temps de pesca s’avisen amb el llançament d’un coet. Només puntuarà la pesca de calamars.

Un cop finalitzat el certamen, es durà a terme el tradicional sopar i ball al restaurant Terrassa Club Nàutic Salou, en el decurs del qual es lliuraran els trofeus. Aquest acte està previst pel proper dissabte, 30 de novembre. La reserva i venda de tiquets, que es tancarà el proper dijous, dia 28, es farà al mateix restaurant Terrassa Club Nàutic Salou.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

alcalde repartint.JPG
1.JPG
DSC_1568.JPG
DSC_1562.JPG
6.JPG
2.JPG
4.JPG
55.JPG
P1480817.JPG
DSC_1606.JPG
DSC_1604.JPG
DSC_1607.JPG
DSC_1608.JPG
7.JPG

Document Actions