Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

150 nens i nenes gaudeixen de l’estiu a l’Escola Esportiva de Salou

dimarts 02 juliol 2019

Encara queden places disponibles per aquest mes i l’agost, més informació a la recepció de la Piscina Municipal

L’Escola Esportiva d’Estiu de Salou va iniciar-se ahir dilluns dia 1 de juliol, amb la participació enguany de 150 nens i nenes d’entre 3 i 14 anys. Un total de 10 monitors qualificats s’encarregaran d’organitzar les activitats esportives que van des de treball psicomotriu, coordinació motora i piscina, fins a jocs i recreació.

Aquesta escola d’estiu inclou dues opcions segons l’edat: l’Escola d’Iniciació Esportiva, adreçada a nens i nenes nascuts entre els anys 2009 i 2015, que es duu a terme al Pavelló Salou Centre; i l’Escola Esportiva Multijoc, per a nens i nenes nascuts entre els anys 2004 i 2008, que té lloc al Pavelló Salou Centre, a la Zona Esportiva de Platja i a la Piscina Municipal.

El regidor d’Esports, Hèctor Màiquez, ha destacat “l’excel·lent evolució de l’Escola Esportiva d’Estiu, una iniciativa que el nostre municipi va començar a fer fa 29 anys”. Màiquez ha afegit que “estem satisfets per l’esforç dels monitors que vetllen pel bon funcionament de totes les activitats que formen part de l’escola”.

Atès que la inscripció és per setmanes, encara hi ha possibilitat de trobar places disponibles, sobretot pel mes d’agost. Les persones interessades poden adreçar-se a la recepció de la Piscina Municipal o bé trucar al telèfon 977 30 92 10. Cal recordar que l’últim dia de l’escola, el 30 d’agost, s’ha programat un comiat que inclourà la resta de casals d’estiu del municipi, una festa de l’escuma, inflables, tallers, i molta gresca i xerinola.

Galeria d'imatges

nens i nenes mirant una pel·lícula a la sala de projecció.JPG
Sessió de jocs al Pavelló Salou Centre.JPG

Document Actions