Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

Afectacions de trànsit a la zona de Cap Salou per la Copa d’Espanya de ciclisme de Policies i Bombers

dijous 04 maig 2017

Demà divendres 5 i dissabte 6 hi haurà afectacions al trànsit a la zona Cap Salou per una cursa que se celebra a la Pineda. La Policia Local ja ha instal·lat la senyalització informativa corresponent

 El recorregut alternatiu el divendres per anar o tornar del Cap Salou es sempre per La Pineda- C31b i el dissabte per l’Avinguda Pompeu i Fabra - Pla de Maset o per Vila-seca

 

La Policia Local de Salou informa que demà divendres 5 i dissabte 6 hi haurà una afectació de trànsit a la zona de Cap Salou motivada per una prova de ciclisme de policies i bombers que es du a terme al municipi veí de La Pineda però que té una incidència a la zona limítrof amb Salou. El recorregut alternatiu el divendres per anar o tornar del Cap Salou es sempre per La Pineda- C31b i el dissabte per l’Avinguda Pompeu i Fabra - Pla de Maset o per Vila-seca.

Així, demà divendres, de les 15.30 a les 17.30h es disputarà la primera prova, una contrarellotge. Aquesta es durà a terme per la C-31B on els corredors circularan  (ambdós sentits) per la calçada en sentit Salou-Tarragona, i els vehicles (ambdós sentits) per la calçada sentit habitual Tarragona-Salou. La incorporació dels vehicles a la calçada des de la C31b sentit a Tarragona es farà a l’alçada de la Plaça de La Sardana. La Policia Local ja ha instal·lat cartells informatius on es detalla que demà la circulació de vehicles  romandrà tallada a l’Av. Pla de Maset, Av. Cap Salou i Av. La Pedrera; malgrat tot, es garanteix la circulació en els dos sentits Salou/Tarragona i Tarragona/Salou i els vehicles d’entrada i sortida de la zona del Cap Salou ho faran per La Pineda, per la C-31B.

En el cas de dissabte, l’afectació de la circulació viària per la cursa comprèn els trams horaris entre les 15.30 i les 18h. Del tot el recorregut només es talla la circulació a la C31-B sentit Salou-Tarragona i a la plaça Europa hi haurà rètols indicatius en sentit Tarragona per Vilaseca o A7. La carrera està protegida i coordinada per Mossos d’Esquadra en col·laboració amb la Policia Local, els quals aniran regulant el trànsit als punts destinats, facilitant el pas de vehicles i obrint i tancant el trànsit. 

 

Galeria d'imatges

cursalapineda.jpg
retencions.jpg

Document Actions