Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

Aquest diumenge es disputarà una nova edició del Rally Clàssics Costa Daurada

dimecres 20 setembre 2017

Al voltant de les 12 del migdia els vehicles quedaran exposats al passeig Jaume I en la setena edició d’aquesta trobada

El Club de Vehicles Clàssics de Salou torna a organitzar a Salou per setè any consecutiu la trobada del Ral·li Clàssics Costa Daurada, amb el suport de les regidories d’Esports i Turisme. Durant la trobada, que tindrà lloc el proper diumenge 24 de setembre, es realitzarà un recorregut d’uns 30 quilòmetres entre Salou –amb sortida des de Xalets-, passant per Vila-seca La Pineda, Cambrils i fins a tornar a Salou, amb parada al passeig Jaume I en una mostra de vehicles a l’aire lliure en la que tots els ciutadans podran gaudir-ne al passeig Jaume I a partir de les 12 del migdia. L’arribada estarà amenitzada per un grup de xaranga “Cafè, copa i puro” de la Sènia.

El President del Club, Josep Maria Fernández Piñol explicava que “com a novetat d’enguany, destacar que en aquesta edició es formarà part de les jornades de Patrimoni de Vehicles antics de la FEVA. Es per això que es farà entrega a tots els participants d’una placa oficial commemorativa de les jornades de Patrimoni de la Federació Espanyola de Vehicles Antics a més del dorsal del ral.li”.

S’espera una previsió de participació de prop de 80 cotxes; alguns d’ells, peces úniques; tots ells amb procedència tant de la demarcació, de l’estat espanyol i també de l’estranger. Tots els cotxes estaran exposats al Passeig Jaume I de Salou a partir de les 12h i fins a les 17h.

Per la seva part, el regidor de Turisme Benet Presas ha assenyalat que “estem molts satisfets perquè s’ha arribat a la setena edició d’aquest esdeveniment” però també ha destacat que “Salou s’ha especialitzat en esdeveniments de motor per dinamitzar i allargar la temporada”, recordant que a principis d’octubre la capital de la Costa Daurada acull el Rally RACC- Catalunya, Rally d’Espanya i puntuable pel mundial de rallies; a més de rebre a finals d’octubre el Rally Legend.

Premis i jurat

Es lliuraran premis per a les diferents categories –fins a 5 diferenciades- pels cotxes millor conservats i millor restaurats. Un primer grup de fins al 1940; un altre d’entre el 1941 al 1955; un tercer entre el   1956 al 1965; un quart d’entre els anys 1966 al 1975 i, finalment, el grup cinquè pels vehicles d’entre el 1976 al 1990. El premi estrella, com ha recordat Piñol, serà la Salònia de Plata símbol del Ral·li, obra original de l’artista Joan Blázquez. Aquest any també es farà entrega per sorteig d’un premi especial, el trofeu Museu de Cotxes d’Època Marc Vidal.

Pel que fa al jurat cal destacar que el propi President de la FEVA - Federació Española de Vehicles Antics-, Josep Mª Companys, i el propietari del museu Salvador Claret de Girona estaran presents entre el jurat, junt amb Marc Vidal (propietari del museu Marc Vidal de Riudoms i membre de la junta de la FEVA).

Per a més informació e inscripcions podeu adreçar-vos al club.classics.salou@gmail.com

Galeria d'imatges

piol.jpg
Cartel_oficial_Rally_2017_copia.jpg

Document Actions