Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

Continuen obertes les inscripcions pel primer campus de bàsquet “Elevate Your Game”

dilluns 12 agost 2019

Encara queden places per a la segona setmana de l’activitat, que comença avui dilluns, dia 12, i fins al 18 d’agost, al Pavelló Municipal de Cap Salou

El primer Campus de Tecnificació Individual de Bàsquet “Elevate Your Game”, que es va inaugurar el passat mes de juliol al Pavelló Municipal de Cap Salou, encara té places disponibles per a inscriure’s.

Cal dir que el campus inclou dues setmanes i per a la segona que comença avui, dia 12, i fins al dia 17 d'agost, hi ha disponibilitat. El 18 es realitzarà l'All Star EYGame amb concursos i competició 3x3, i amb la participació de tots els inscrits de les dues setmanes.

El campus està organitzat pel Club Bàsquet Salou, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Salou i de KINETICLINIK Fisioterapeuta. El regidor delegat d’Esports de l’Ajuntament de Salou, Hèctor Màiquez, que va ser present a l’obertura de l’activitat, destaca que “aquest campus és una bona oportunitat per adquirir coneixements tècnics específics sobre el bàsquet, per la qual cosa animem els joves salouencs a que s’hi apuntin i en treguin una experiència profitosa”.

'Elevate Your Game' s'inspira en la filosofia americana per proposar un concepte de campus de bàsquet nou a la zona, centrat en la millora específica de la tècnica individual. Per això, es divideixen les sessions en estacions per treballar, tant per separat com fusionats, 6 conceptes de joc bàsics amb un procés progressiu de millora: bot, tir, penetració, passi, defensa i presa de decisions.

El campus també inclou sessions en anglès, i és obert a qualsevol jugadora o jugador que busqui millorar el seu joc, des d'aleví (10 anys) fins a sènior.

El preu del campus és de 100 euros, i inclou una setmana amb sessions de matí i tarda; o de 60 euros, una setmana, amb sessions de matí o de tarda, a escollir. L’horari és als matins de 8:30h a 13:30h, i a les tardes de 19h a 22:30h.

Galeria d'imatges

Cartell campus de bàsquet Elevate Your Game.jpeg

Document Actions