Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

David Mcname i Sara Loher s'imposen al Challenge Salou

diumenge 28 maig 2017

La III edició del Challenge Salou, amb més de 1050 participants, s'ha disputat aquest matí a Salou, la platja d'Europa, sota un sol de justícia que ha posat a prova la forma física dels triatletes participants

El segment de natació ha deixat un primer grup format per Pablo Dapena, David Mcname i Jeremy Juerkiewicz i un grup perseguidor format per cinc atletes. El segment ciclista només ha tingut un nom i ha estat el del britànic David Mcname, dominant de principi a fi el segment. En baixar de la bicicleta el seu avantatge ja superava els tres minuts i la seva carrera a peu ha estat un passeig ja que no ha vist perillar la seva victòria final en cap moment, realitzant un fabulós temps de 3:26:04. La gran remuntada en la cursa a peu l'ha protagonitzat el valencià Emilio Aguayo, superant fins a sis rivals en aquest segment i reservant forces per un últim canvi de ritme que li ha permès obtenir la segona plaça amb un temps de 3:28:26. La tercera plaça ha estat per al sud-africà James Cunnama (3:28:30) amb sengles remuntades tant en el ciclisme com en la carrera a peu.

En fèmines, la primera en sortir de l'aigua ha estat l'anglesa Catherine Jameson, liderat que ha mantingut durant el sector ciclista. En baixar a córrer tenia un avantatge de més de sis minuts respecte les seves perseguidores. Aquest avantatge s'ha esvaït en la cursa a peu on una espectacular Sara Loher ha realitzat el millor segment de run que li ha valgut per endur-se la victòria del Challenge Salou amb un temps final de 3:59:01. El podi l'han completat l'escocesa Nikki Bartlet (4: 000: 42) gràcies al seu bon parcial de bicicleta i l'hongaresa Erika Csomor (4:05:20).

Galeria d'imatges

imatge.jpg
NP_9.JPG
NP_8.JPG

Document Actions