Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

Del 4 al 13 de maig, se celebra la 19a edició de Mundiavocat 2018 al Complex Esportiu Futbol Salou

divendres 27 abril 2018

La Copa Mundial de Futbol per a advocats, o més coneguda com MUNDIAVOCAT, és un torneig internacional en què participen advocats de tot el món. Creat el 1983 per Vincent Pinatel, un advocat francès al Col·legi d'Advocats de Marsella, i Pierre Lusinchi, el MUNDIAVOCAT ara se celebra cada dos anys, en un any parell.

Des de la seva primera edició, celebrada a Marràqueix, el torneig ha anat adquirint popularitat en el sector; passant de 14 a 104 equips participants en la seva última edició del 2016, celebrada a La Manga (Espanya). En els seus 35 anys d'existència, el MUNDIAVOCAT ha vist participar a advocats de més de 50 nacions diferents.

Al 2018 se celebra, del 4 al 13 de maig, la qual serà la 19a edició d'aquest torneig. I seguint amb la tendència positiva de creixement, tornen a superar-se amb més de 140 equips inscrits. Equips que suposarà l'arribada de més de 3.000 advocats de quaranta països diferents, reunits al voltant d'una passió comú: el futbol.

Aquest any, comptaran amb les instal·lacions del Complex Esportiu Futbol Salou com a centre neuràlgic del torneig de futbol, i amb Cambrils Park Resort com la "MUNDIAVOCAT Village". A més, s'organitzarà al Centre de Convencions de Cambrils Park un simposi internacional sobre la "Llei del Futbol", animat per oradors reconeguts (10 de maig); una nit de Gala (7 de maig); i moltes altres activitats durant aquests 9 dies de futbol i confraternitat.

Per organitzar els més de 500 partits, es dividiran en 6 tornejos diferents del Mundiavocat 2018, i comptaran amb 10 camps del Complex Esportiu Futbol Salou i amb alguns camps municipals de la zona. Els tornejos es dividiran de la següent manera:

- El torneig Classic (Futbol 11, sense límit d'edat),

- El torneig Màster (Futbol 11, +35 anys),

- El torneig Legend (Futbol 11, +45 anys),

- El torneig Super Legend (Futbol 11, +55 anys),  NOU

- El torneig Five Women (Futbol 5, per a dones, sense límit d'edat),  NOU

- El torneig Five Men (Futbol 5, per a homes, sense límit d'edat),

 

Dades per destacar:

- Mundiavocat: Copa del Món de Futbol per a advocats

- És l'esdeveniment esportiu més gran del món per a advocats (+ 3.000 participants)

- 2018: 19a edició.

- Lloc: Cambrils i Salou

- Dates: del 4 al 13 de maig 2018

- Lloc web: www.mundiavocat.com

Document Actions