Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

El Club Handbol Salou presenta els seus jugadors i jugadores per la nova temporada 2019-2020

diumenge 10 novembre 2019

Enguany, com a novetats, l’equip Sènior masculí ha ascendit a 3a Catalana; i l’Infantil Negre s’ha classificat a la Lliga Catalana

L’acte ha tingut lloc aquesta tarda, al Pavelló de Ponent, i ha comptat amb la participació de tots els equips de l’entitat

El Club Handbol Salou ha donat a conèixer, aquesta tarda, els jugadors i jugadores que es disputaran la victòria en les diferents categories durant la nova temporada 2019-2020. 

A l’acte de presentació hi han assistit l’alcalde Pere Granados; el regidor de Foment de l’Esport, Daniel López; el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González; la presidenta del Club Handbol Salou, Laura Molero; així com el delegat territorial de Tarragona i les Terres de l’Ebre de la Federació Catalana de Handbol, Javier Simón, i altres membres de la junta directiva de l’entitat.

L’alcalde de Salou Pere Granados, ha felicitat totes les persones que han passat pel club, pares i mares, així com tots els jugadors i jugadores que en formen part. També ha dit que “el Club Handbol Salou és un referent a casa nostra” i que “l’Ajuntament se sent orgullós de tenir-lo”, per la qual cosa “serà al seu costat, per fer-lo, encara, més gran”.

Per la seva banda, la presidenta del Club Handbol Salou, Laura Molero, ha manifestat que “el nostre equip té una gran història, en la què hem aconseguit tenir representació en gairebé totes les categories en un nivell competitiu molt alt”, assenyalant que “ara ja ens coneixen arreu de Catalunya i comencem a ser un referent en aquest esport”. Molero ha afegit que “un dels objectius per aquesta nova temporada és ampliar la base de jugadors i jugadores per tal de garantir el futur del nostre equip”.

Enguany, cal destacar l’ascens de l’equip Sènior masculí a 3a Catalana, així com la classificació de l’Infantil Negre a la Lliga Catalana, màxima categoria esportiva en l’àmbit territorial català. Durant l’acte d’aquesta tarda, també s’ha lliurat la Copa de 2a Catalana a l’equip Juvenil, campió de la temporada 2018-2019 en la seva categoria.

Un cop ha finalitzat la presentació, s’ha disputat el partit entre el C.H. Salou i el C.H. Martorell, en la categoria Sènior.

L’entitat està formada per 75 esportistes, dividits en sis categories: Aleví mixt -competició territorial-; Infantil Blau -competició territorial-; Infantil Negre -Lliga Catalana-; Cadet femení -1a Catalana-; Cadet masculí -2a Catalana-; i Sènior masculí -3a Catalana-. Els equips compten amb el suport de 10 tècnics especialitzats.

La junta directiva està formada per la presidenta Laura Molero; el vice-president Roger Quesada; el secretari Joan Pons; el tresorer Joan Moncusí, i els vocals Bernat i Joan Moncusí, Aaron Álvarez, Cristina Berrio i Joan Pere Noguero.

Galeria d'imatges

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
9.jpg
11.jpg
DSC_2331.JPG
DSC_2332.JPG
DSC_2345.JPG
DSC_2348.JPG
DSC_2349.JPG
DSC_2352.JPG
DSC_2353.JPG
DSC_2354.JPG
DSC_9930.JPG
DSC_9934.JPG
DSC_9939.JPG
DSC_9954.JPG

Document Actions