Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

El Club Vòlei Salou dona a conèixer la seva plantilla d’esportistes per aquesta temporada 2019-2020

dilluns 27 gener 2020

Actualment, l’entitat compta amb uns 120 jugadors/es, de les categories que van des d’infantil i fins a sènior

L’acte de presentació ha tingut lloc aquest cap de setmana al Pavelló de Ponent amb la presència de l’alcalde Pere Granados i del regidor de Foment de l’Esport, Daniel López

El Club Vòlei Salou va presentar aquest cap de setmana, al Pavelló de Ponent, la seva plantilla d’esportistes que treballaran per assolir l’èxit aquesta nova temporada 2019-2020.

A l’acte, hi va ser present l’alcalde del municipi, Pere Granados, acompanyat del regidor de Foment de l’Esport, Daniel López; el president del Club, José Enrique González; el vicepresident, Jordi Maestre; i d’altres edils i ediles del Govern municipal.

Actualment, el club compta amb uns 120 jugadors i jugadores, distribuïts a les següents categories: 2a Divisió Infantil Femenina Catalana; 3a Divisió Cadet Femenina Catalana; 2a Divisió Cadet Femenina Catalana; 3a Divisió Juvenil Femenina Catalana; 2a Divisió Juvenil Femenina Catalana; 3a Divisió Sènior Femenina Catalana; 1a Divisió Cadet Masculina Catalana; i 1a Divisió Juvenil Masculina Catalana.

En els seus parlaments, l’alcalde de Salou, Pere Granados, va recordar els valors que adquireixen els joves amb la pràctica de l’esport, com “el treball en equip, l’esforç, la constància i la responsabilitat”. Així mateix, el batlle va encoratjar els esportistes a seguir treballant i els va desitjar molts èxits de cara a aquesta nova temporada.

Per la seva banda, el regidor de Foment de l’Esport, Daniel López, va manifestar que “és un orgull veure com un club amb més de 20 anys d’història segueix tan viu”, i va felicitar la junta directiva per la seva dedicació, perquè l’entitat gaudeixi de tan bona salut.

Enguany, el Club Vòlei Salou col·labora amb Enric Bescós, considerat el millor entrenador de la Superliga de Vòlei, l’any 2019; així com amb els entrenadors Marc Calduch i Dídac Jiménez, també jugadors a la Superliga. A més, compta amb l’entrenadora asturiana Lucía Fernández, jugadora a la 2a Divisió de la Superliga Femenina; i amb Lara González i Claudia Maestre, les quals porten els equips infantils.

Aquesta nova temporada, l’entitat també ha aconseguit duplicar l’equip masculí; i n’ha afegit un d’infantil no federat, amb un total de 17 nenes, que s’estan introduint en els fonaments d’aquesta pràctica esportiva. Cal esmentar, també, la creació d’un grup d’adults, format per uns 10 pares i simpatitzants.

Galeria d'imatges

alcalde.JPG
alcalde (2).JPG
1.JPG
2.JPG
3.JPG
4.JPG
5.JPG
6.JPG
7.JPG
8.JPG
9.JPG

Document Actions