Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

El Complex Esportiu Futbol Salou estrena un camp de rugbi i dos camps de futbol

dilluns 19 març 2018

A més a més, per a la pròxima temporada 2019 inaugurarà un Mini estadi, un camp de futbol 7, una zona de porters i un camp de futbol platja

Finalitza la primera fase de l’ampliació del Complex Esportiu Futbol Salou, la qual consta d’un camp polivalent de rugbi i futbol, i dos camps de futbol 11. Els tres camps són de gespa artificial. A més a més, aquesta temporada s’ha fet una reforma general al bar del Complex, s’ha ampliat la barra del bar i canviat tot el mobiliari. Una ampliació que s’estrena ara i que culminarà el 2019 amb la inauguració d’un Mini estadi, un camp d’entrenament de futbol 7, un camp de futbol platja i una zona d’entrenament de porters.

Ha estat la mateixa tarda de divendres quan s’ha estrenat el camp de rugbi amb la primera activitat. Concretament, l’entrenador del Rugby Tarragona Jason Randell, ha impartit una classe magistral a l’equip irlandès femení Port Dara U18. El camp polivalent permetrà la pràctica tant del rugbi com del futbol en les millors condicions possibles. Serà l’únic de la zona amb gespa artificial, la qual proporciona una absorció més uniforme dels impactes i té un desgast quasi imperceptible.

Les novetats continuen a l’any següent. El Complex Esportiu Futbol Salou iniciarà el 2019 amb el que serà l’estrella de les instal·lacions: un mini estadi dotat amb graderies i una capacitat per a 1.000 persones. El camp serà de gespa natural i acollirà partits d’equips professionals i de seleccions nacionals, a més de grans esdeveniments. Comptarà amb totes les comoditats per als jugadors, amb vestuaris i sales polivalents que aportaran més privacitat als equips. També amb una tribuna especial des de la qual retransmetre els partits.

A més, també s’inaugurarà un camp d’entrenament de futbol 7 de gespa artificial, una zona de porters amb gespa natural on se simularà una doble àrea de futbol 11, i un camp de sorra amb mides internacionals per a la realització d’entrenaments i partits de futbol platja. Aquests camps també s’utilitzen molt per a processos de rehabilitació de jugadors que han patit alguna lesió. 

 

Sobre CE Futbol Salou

El Complex Esportiu Futbol Salou és un conjunt d'instal·lacions per a la pràctica de futbol de referència del territori. Ofereixen tot tipus de productes relacionats amb el futbol, des de les millors instal·lacions de la zona per a la pràctica de futbol fins a entrenadors i preparadors físics titulats amb una àmplia experiència nacional i internacional. Uns serveis personalitzats sempre amb la metodologia d’Smartfootball.

A més a més de les instal·lacions de futbol, el CE Futbol Salou disposa d’allotjaments de 4 estrelles superior al Cambrils Park Sport Village, el qual es troba a 800 metres de distància. Compta amb una capacitat de més de 2.000 llits dividits en apartaments, viles i bungalows totalment equipats; i de totes les comoditats que un atleta pot desitjar, inclosos Fitness & Spa, Buffet i zona esportiva.

Les instal·lacions preparades unides a l’excel·lent clima mediterrani d’hiverns suaus, fan que el CE Futbol Salou sigui ideal per a la pràctica de futbol durant tot l’any.

Galeria d'imatges

petita_rugbi.jpg
rugbi_cefutbolsalou.jpg

Document Actions