Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

El nedador salouenc Aitor San Pedro García competirà amb la Selecció de Catalunya Alevina al Campionat d’Espanya

dijous 20 febrer 2020

L’esdeveniment tindrà lloc els propers dies 28 i 29 de febrer, i l’1 de març, a Oviedo

El nedador salouenc Aitor San Pedro García, del Club Natació Salou, ha estat seleccionat per la Federació Catalana de Natació per formar part de la Selecció de Catalunya Alevina que participarà a la sisena edició del Campionat d’Espanya per Seleccions Autonòmiques Aleví 2020, els propers dies 28 i 29 de febrer, i l’1 de març, a les piscines municipals Parque del Oeste, a Oviedo.

El regidor de Foment de l’Esport, Daniel López, ha felicitat el salouenc “pel treball constant que està realitzant i que s’ha vist compensat amb la convocatòria pel Campionat d’Espanya, on representarà Catalunya”, i l’ha animat a que gaudeixi al màxim de l’experiència. A més, l’edil ha destacat el paper del Club Natació Salou, ja que “encara que es tracti d’un club relativament jove, s’ha posicionat entre els millors de Catalunya, essent ja un club de referència en natació a la província de Tarragona”.

Cal dir que l’Aitor San Pedro García, actualment, es troba realitzant entrenaments de seguiment federatiu al Centre d’Alt Rendiment, a Sant Cugat, i va aconseguir el quart lloc al Campionat de Natació de Catalunya Aleví d’hivern, disputat els passats dies 7, 8 i 9 de febrer, a Manresa.

A la mateixa competició, el Club Natació Salou va classificar-se amb un total de 9 nedadors/es, dels quals van rebaixar les seves marques i van obtenir diploma en la suma de les proves de natació realitzades: Victor Argudo Unda, que va assolir el vuitè lloc, i Erick Eloyan Plessy, el novè lloc. El nedador Alexandre Comas Zhylin també es va classificar amb la medalla de segona posició.

Document Actions