Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

Esports edita el nou programa d’activitats d’hivern amb descomptes per pagaments trimestrals o anuals

dijous 14 setembre 2017

Avui s’inicien les inscripcions a la piscina municipal o a través de l’oficina virtual i els cursos començaran el dia 2 d’Octubre

El proper dilluns 2 d’Octubre s’inicia el nou curs 2017-2018 amb les activitats esportives d’hivern que organitza la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Salou a la zona esportiva del pavelló, el gimnàs i la piscina coberta. L’oferta per aquesta nova temporada d’hivern inclou un ampli ventall d’activitats físico-esportives per adults, gent gran i infants; i amb grans descomptes en els abonaments mensuals, trimestrals o anuals, aplicant-se d’aquesta manera majors descomptes per a aquells usuaris que optin per aquesta nova modalitat de pagament. Pel regidor d’Esports, Dani Lopez, “hem adaptat aquesta nova programació tant als petits, com als joves, com a la gent més gran, de forma que tothom tingui l’oportunitat de practicar activitats físiques i esportives, i fomentar així la salut, el treball en equip i la participació activa”.

En aquesta nova guia s’hi recullen les diferents propostes esportives que van des de la natació (de dilluns a diumenge) i amb abonaments per a famílies, adults, infantils i jubilats i també amb la possibilitat de reduir les quotes si s’escull practicar la natació pels matins. A més, també existeix l’opció de contractar classes de natació particulars, o cursos de natació infantil.

Altres esports que es podran practicar en aquesta nova temporada d’activitats són l’aeròbic, les abdominals, el body tono –encaminada a la realització d’exercicis cardiovasculars i de tonificació general-; el bosu - treball amb l’objectiu de millora cardiovascular i tonificació general i complementat amb abdominals, natges i cames, per mitjà d’una semiesfera de làtex amb què potenciar el teu equilibri, augmentar la teva força i resistència i millorar la postura corporal- ; el programa de cicle indoor -entrenament cardiovascular sobre bicicleta estàtica- ; el TBC Condicionament Total de Treball específic i combinat amb circuits d’alt impacte; el fitball; l’entrenament funcional; Ioga; pilates; step dance, power, o zumba, entre d’altres.

A més, existeix la possibilitat de fer-se amb un paquet de Fit-Actiu que inclou la combinació de la sala fitness amb les activitats dirigides i també sumar-hi l’abonament per a piscina amb bany lliure, més sauna i bany de vapor. O també amb abonaments per a majors de 55 anys de gimnàstica de manteniment.

Per més informació els interessats es poden adreçar a la recepció de la Piscina Municipal o trucar al telèfon 977 30 92 10. L'horari d'inscripcions és de dilluns a divendres de 09:00 a 13:30 i de 16:00 a 20:30 hores o bé per correu electrònic a recepcion@salou.cat. Les inscripcions que es duguin a terme trimestralment obtindran un 10% de descompte en relació al preu mensual, i els anuals acumularan un descompte del 20%.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

esports.jpg

Document Actions