Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

Finalitza el X campionat Futbol 7 Salou 2016/2017

divendres 26 maig 2017

Aquesta setmana ha finalitzat el X Campionat de Futbol 7 Salou 2016/2017 organitzat per l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Salou. Aquesta desena edició ha comptat amb la participació de 12 equips que han disputat una lliga de 22 partits. La competició s’ha jugat a l'Estadi Municipal de Salou. Els 3 primers classificats de la lliga han estat en primer lloc ELIX POLYMERS, en segon lloc PROYECTOS GENERALES DE PROTECCIÓN, i en tercer lloc HOTEL FOUR ELEMENTS. La resta de premis han anat a parar al NEW TEAM (equip més esportiu), i a SAMUEL GARCÍA a nivell individual (màxim golejador de la competició).

Aquesta edició s'ha caracteritzat pel fair-play dels equips participants i la bona sintonia entre l’organització, els equips i els col·legiats de la federació.

El regidor d’Esports, Dani López, ha manifestat que “degut a l'èxit de participació i la bona acceptació entre els esportistes de Salou i fora del municipi, l'Àrea d'Esports tornarà a organitzar la onzena edició de cara la propera temporada prevista pel mes d'octubre del 2017.”

Galeria d'imatges

peke.jpg
DSC01260.JPG

Document Actions